IO: Halusimme tehdä räiskinnän, joka erottuu massasta

11.10.2010 10:55 | Jukka O. Kauppinen

Tanskalaisen Hitman-studio IO Interactiven viimeisin luomus, Kane & Lynch 2, on taas yksi niistä peleistä, jotka herättävät tunteita. Ja ärsytystä. Ja ovat joistakin hirmuisen hyviä. Tällä kertaa sentään päästiin keskittymään enemmän asiaan, kun julkaisijan markkinointi ei sotkenut kuvioita media-sähellyksellään. Pelin saama vastaanotto ja kritiikkiään ei silti IO:ta hähkähdytä, kuten studion toimitusjohtaja Niels Jørgensen toteaa.

”Meidän tavoitteemme oli alkujaankin tehdä räiskintäpeli, joka erottuu massasta”, Jørgensen kertoo GamesIndustry-lehdelle.

”Halusimme tavoittaa pelissä tyylin, joka erottuisi ja auttaisi vetämään pelaajan tapahtumien keskelle. Mielestäni myös pelin päähenkilöt pystyvät sieppaamaan pelaajan mielikuvituksen, sillä se ovat enemmänkin keski-ikäisiä antisankareita kuin pelien keskimääräisiä supersankareita.

Jørgensenia ei kuitenkaan haittaa se, että monien – kuten eDomenkin arvostelijan mielestä – peli ei oikein napannut.

”Meidän täytyy ottaa riskejä. Ihmisillä on erilaisia makuja ja minusta me teimme jotakin, joka on jotain erilaista, pelin joka ei yksinkertaisesti ole kaikkien makuun.”

Lähde:IO Interactive’s Niels Jørgensen

Lisää aiheesta

Kane & Lynch 2: Dog Days (PC, PS3, Xbox 360)

Kane & Lynch 2 – Shangaissa kaikki päin persettä

Lue myös

Arvostelu: Dead Rising 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Epic Mickey – ensikosketuksessa Disneyn arkistoista ammentava seikkailu

Tässä ilotikussa on munaa!

Xbox omaksi firmakseen irti Microsoftista?

Muropaketin uusimmat