Uusimmat

Jäät sulavat mutta pilkkipelissä kausi vasta alkaa – Ice Lakes julkaistaan huomenna

18.04.2016 11:22 Jukka O. Kauppinen

Vuoden toinen pilkkikausi alkaa ja kairat uppoavat jäihin tiistaina, sillä suomalaisen Iceflake Studiosin pilkkipeli Ice Lakes julkaistaan PC:lle. Jos kotimainen indiemeininki kiinnostaa, niin peli tarttuu koukkuun alennushintaan ensimmäisen viikon ajan.

Ice Lakes -pilkkipelissä pääsee pelaamaan itsekseen toistakymmentä erilaista pelimuotoa yksittäiskilpailuina, tai nauttimaan kalastuksesta ilman aikarajoja vapaan kalastuksen pelimuodossa. Tämän lisäksi peli tarjoaa toistakymmentä turnausta erilaisten haasteiden kera.

Kaikki kartat ja kilpailut ovat pelattavissa myös moninpelinä. Moninpeli tukee 32 pelaajan verkkopeliä internetissä tai lähiverkossa.

Yli 20 kalalajia voi narrata kymmenessä avoimen maailman kartassa, jotka sijoittuvat vaihteleviin ympäristöihin aina pienistä metsäjärvistä rannikon avoimiin vesiin tai vuoristojärviin. Siimat voi heittää jopa suurkaupungin ytimessä sijaitsevan pienen puistolammen syvyyksiin.

Välineitä voi valita suuresta joukosta erilaisia vapoja, kairoja, pystypilkkejä, mormuskoita tai tasapainopilkkejä, ja niitä voi kustomoida vaikkapa värikoukuilla. Syöntiä voi yrittää herätellä myös erilaisilla koukkuihin kiinnitettävillä syöteillä tai avantoon pudoteltavilla houkuttimilla.

Parhaat kalapaikat löytyvät oppimalla vesistöjen pohjan muodot. Kärsivällisyys palkitaan, sillä mikään ei ole hauskempaa kuin jännityksen täyttämä odotus siitä, olisiko uusi reikä juuri parhaan mahdollisen kalapaikan kohdalla.

Julkaisun jälkeen peliin julkaistaan ilmaisia sisältöpäivityksiä, kuten esimerkiksi uusia karttoja, pelimuotoja, kalalajeja ja välineitä. Myös moninpeliä tullaan kehittämään edelleen. Moninpelaajia varten julkaistaan myös tuki tuki dedikoiduille palvelimille sekä tuki yhteisön järjestämille turnauksille.

Lisätietoja: Ice Lakes (Steam)

Lisää aiheesta

FinnWars – Suomen sodat uutena tietokonepelinä

Digiexposta löytyy myös suomipelejä: tsekkaa Race Online, Ice Lakes ja FinnWars

Pilkkimispeli upposi Greenlightiin kuin punahehkuinen kaira järven jäähän

Kokeile Race Online –ajopeliä selaimella

Race Online –haastattelu – kunnon kotimaista top down racer -hurvittelua