UUSIMMAT

Jane’s Advanced Strike Fighters lennättää 30 hulppealla sotakoneella

09.08.2011 20:45 | Jukka O. Kauppinen

Siitä on ystävät muuten jo jonkin aikaa, kun Janesin nimellä viimeksi käytiin sotimassa. Jaa minkä Janesin? No, Jane’s Defence Weeklyn ja Jane’s Information Groupin, eli suomeksi sanottuna sotilasmaailman viikottaisen raamatun nimissä. Electronic Arts julkaisi aikoinaan mahtavia Jane’s Combat Simulations -sarjan sotapelejä, mutta pisti sarjan pakettiin vuonna 2002, kun realististen sotilassimulaattorien kysyntä oli laskenut alle kannattavuusrajan.

Nyt on kuitenkin tulossa hommaan muutosta, kiitos Evolved Games -studion ja Koch Media -kustantajan.

Jane’s Advanced Strike Fighters on intensiivinen ilmataistelupeli, jossa soditaan kuvitteellisen Azbaristanin valtion alueella. Massiivisessa konfliktissa on useita osapuolia, jonka ansiosta lennettävää on 30 nykyaikaista sotakonetta niin USA:n, Venäjän, Kiinan kuin eri eurooppalaisten valtioiden kalustosta. Ilmaan pääsee muun muassa F-35:llä, F-22:lla, Su-35:llä ja PAK-FA:lla.

65 000 neliökilometrin pelialueella on 16 tarinavetoista tehtävää, minkä lisäksi ilmaan pääsee 16 pelaajan moninpelin ja 2-4 pelaajan yhteistyökampanjoiden merkeissä.

Simu julkaistaan 30.10.2011 PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle.

Lisätietoja: http://www.jasfgame.com/

Lisää aiheesta

World of Planes – Wargamingin lentopeli ottaa vastaan betatestaajia

Mad Catz perusti lentosimustudion

IL-2: Cliffs of Dover päivittyi ja sai mahtavia räjähdyksiä

Lue myös

Domen arvosteluviikko 31/2011: Call of Juarez The Cartel, Journey, Star Raiders, UFC Personal Trainer, Ridge Racer Unbounded

Michael Jackson: The Experience (Xbox 360)

Ridge Racer Unbounded – suomalainen näkökulma ajopelilegendaan

Vokseli-Minecraft onnistui rahoituskierroksessaan

Muropaketin uusimmat