UUSIMMAT

Jo yhden studion konkurssiin ajanut Dead Island 2 on yhä kehityksessä, vakuuttelee julkaisija

08.05.2017 20:55 | Muropaketin toimitus

Pelijulkaisija Deep Silver on kommentoinut pelimedialle, että zombie-peli Dead Islandin jatko-osa on yhä kehitteillä. Pelistä ei ole uutisoitu yli vuoteen.

Avoimen maailman zombie-peli Dead Islandin (2011) jatko-osan oli määrä ilmestyä jo vuonna 2015, mutta kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaisesti. Alkuperäinen kehitysstudio Yager lähti viemään sarjaa eri suuntaan kuin julkaisija Deep Silver halusi, joten julkaisija keskeytti pelin kehityksen vuonna 2015.

Dead Island 2:n menettämisen seurauksena Yager ajautui konkurssiin, ja pelin kehitys siirrettiin Sumo Digitalille maaliskuussa 2016. Sittemmin pelistä ei ole kuulunut mitään päivityksiä.

Nyt Eurogamer uutisoi, että pitkästä hiljaiselosta huolimatta Dead Island 2 on yhä tekeillä. Pelisivusto sai Deep Silveriltä lausunnon, jossa todetaan:

”Dead Island 2 on kehityksessä Sumo Digitalilla, ja olemme innoissamme tiimin edistyksessä Deep Silverin menestyneimmän IP:n parissa. Tulemme jakamaan lisää tietoa, kun olemme siihen valmiit.”

Dead Island -sarjan edellinen julkaisu oli viime vuotinen Dead Island: Definitive Edition, joka päivitti alkuperäisen pelin PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Dead Island
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat