Uusimmat

Joulun ihme toteutui – suomalainen Reset sai rahoituksen viime hetkellä

24.12.2013 14:00 Juho Anttila

Joulu on täällä ja on aika rauhoittua nauttimaan talven odotetuimmasta juhlasta, hyvästä ruoasta ja läheisten seurasta. Suomalaisen Theory Interactiven veijareille joulunaika tarjoaa vielä aivan erityisen syyn juhlia. Huikean lupaavalta näyttävä Reset sai nimittäin rahoitustavoitteensa täyteen aivan yhteisökeräyksensä loppusuoralla.

Vielä vuorokautta ennen ajan loppumista tilanne näytti synkältä. 65 000 euron keräystavoitteesta puuttui 15 000 dollaria ja aika näytti loppuvan kesken. Viimeisen vuorokauden aikana nähtiin kuitenkin huikea loppukiri, jonka seurauksena rahaa kertyi keräykseen lopulta 71 338 euroa. Ohjaajan versioon vaadittu 75 000 euroa ei siis tullut ihan täyteen, mutta tärkeintä on, että päätavoite saatiin kasaan ja Reset toteutuu.

Reset sai keräyksen viimeisinä päivinä roimasti tukea myös kansainväliseltä pelilehdistöltä. Useampikin sivusto uutisoi pelistä ja sen Indiegogo-keräyksen tukalasta tilanteesta, mikä varmasti auttoi saamaan pelaajat mukaan talkoisiin. Reset jos mikä ansaitseekin saamansa huomion, sen verran lupaavasta teoksesta on kyse. Onnea Theory Interactive!

Lähde: Pelin Indiegogo-sivu

Lisää aiheesta

Suomalainen silmäkarkki Reset tukee myös Oculus Riftiä

Meganätti, vahvasti hypetetty Reset kompuroi keräyksessään

Reset on yhä huikea – katso miltä myyttinen suomipeli nyt näyttää