UUSIMMAT

Juhlakilpailu: Voita omaksesi 500 Million Limited Edition PS4 Pro -konsoli

04.09.2018 13:00 | Muropaketin toimitus

PlayStation-, PS2-, PSP-, PSP Go-, PS3-, PS Vita-, PS Vita TV- ja PlayStation 4 -konsoleita on myyty maailmanlaajuisesti yhteensä yli 500 miljoonaa kappaletta. Tämän kunniaksi Sony on julkaissut PlayStation 4:sta erikoisversion, jonka voit nyt voittaa omaksesi Muropaketti.comin kilpailussa.

500 Million Limited Edition PS4 Pro on kunnianosoitus PlayStationin värikkään historian viimeisimmälle merkkipaalulle, joka ei olisi onnistunut ilman pelaajien ja fanien vankkaa tukea. Erikoisväritetty ja keräilylaatikkoon pakattu konsoli on julkaistu ennen kaikkea kiitoksena jokaiselle tähän taipaleeseen osallistuneelle, painottaa Sony.

Muropaketin kilpailun tehtävänanto on hyvin yksinkertainen: haluamme kuulla, miten PlayStation aikoinaan saapui sinun elämääsi tai mitkä ovat parhaat muistosi konsolin parissa. Osallistu 500 Million Limited Edition PS4 Pron arvontaan kertomalla, miten itse sait ensimmäisen pleikkarisi, mikä PlayStation-pelien hahmoista on suosikkisi TAI mikä peli on ollut sinulle vuosien saatossa kaikista tärkein!

Ja tietenkin olemme kiinnostuneita kuulemaan myös perusteluita. Vastauksesi voi olla pituudeltaan pari lausetta tai pari sivua. Päätös on sinun. Muistoja voit verestää tutustumalla PlayStationin historiaan aina ensimmäisestä konsolisukupolvesta alkaen.

Kilpailuaikaa on keskiviikkoon 19.9.2018 kello 10.00 asti.

Osallistu kilpailuun täällä.