Uusimmat

Julkaisija teki umpipaskan trailerin – pelintekijä suuttui

29.05.2016 14:00 Juho Anttila

Keiji Inafunen Mega Man -pelien henkiseksi seuraajaksi tarkoitetun Mighty No. 9:n kehitystaival ei ole ollut järin helppo. Kickstarter-menestyksen jälkeen peli on kohdannut jos jonkinlaisia ongelmia ja julkaisu on viivästynyt kerta toisensa jälkeen. Nyt näyttää siltä, ettei julkaisijana toimiva Deep Silver myöskään hanskaa hommaansa ainakaan pelintekijöitä miellyttävällä tavalla.

Pelin uusin nimen Masterclass saanut traileri on kerännyt verkossa pääosin negatiivista huomiota. Pelin taistelujärjestelmää esittelevä traileri on kerännyt moninkertaisesti enemmän alapeukkuja kuin tykkäyksiä. Myös Mighty No. 9:n kehityksessä auttavan Inti Createsin toimitusjohtaja Takuya Aizu on reagoinut traileriin varsin vahvasti.

Aizun Twitter-viesti kuuluu vapaasti suomennettuna näin: ”Mitä helvettiä D**** *il** oikein ajatteli julkaistessaan näin surkean mainoksen? Anteeksiantamatonta.” Ei tarvita kummoisia salapoliisintaitoja selvittääkseen, että piilotettu tekstiosa viittaa julkaisija Deep Silveriin.

Kieltämättä traileri on kokonaisuudessaankin myötähäpeää herättävä, mutta kansa reagoi erityisen vahvasti yhteen kommenttiin, jonka mukaan eräs taisteluliike saa pahikset itkemään kuin animefani päättäjäistansseissa. Hauskaa vai mautonta, se jää jokaisen itsensä päätettäväksi, mutta kun otetaan huomioon se, että Mighty No. 9 on pitkälti suunnattu animehenkisille pelaajille, voidaan varmasti olla yhtä mieltä siitä, että huumori ei nyt markkinointimielessä osunut oikein maaliin.

Lähde: Destructoid

Lisätietoja: mightyno9.com

Lisää aiheesta

Mighty No. 9 lykkääntyi taas hamaan tulevaisuuteen

Mighty No. 9 ei enää viivästy – saattaa saada jatkoa

Mighty Nr. 9 sai julkaisupäivän ja julkaisijan

Juho Anttila

Muropaketin uusimmat