Uusimmat

Kaksi näkökulmaa länkkäreihin: länkkärikomedia siellä, länkkäriräiskintä tuolla

15.03.2013 14:15 Muropaketin toimitus

Villi länsi on jäänyt pelimaailmassa ikävän vähälle huomiolle, vaikka jokunen satunnainen yrittäjä aina välistä sinne uskaltaakin ratsastaa. Ilahduttavasti meille on kuitenkin tarjolla ja tulossa kaksi hyvin erilaista länkkärielämystä.

Toinen näistä on eilen arvosteltu Fester Mudd –seikkailu, jonka kolmesta jaksosta on juuri julkaistu ensimmäinen. LucasArts-henkinen komediaseikkailu on aidosti mainio ja toimiva setti, jonka arvostelun voi lukea täältä:

Kotimaista alkuperää oleva Fester Mudd: Curse of the Gold on kuitenkin aito paluu lajityypin kulta-ajoille. Sekä pelimekaniikka, ulkoasu että onneksi myös huumori ovat uskollisia aikakaudelle, jota moni pelialan veteraani muistelee kaiholla ja lämmöllä.

Lue juttu: Fester Mudd: Curse of the Gold Episode 1 (Android, iOS, Linux, Mac, PC)

Ihan toisenlaista länkkäröintiä on luvassa Ubisoftin Call of Juarez Gunslinger –räiskinnässä, josta julkaistiin juuri ihan ensimmäinen traileri ja kuvia. Puolalaisen Techland-studion työstämä peli on reipas, ehta räiskintä, jossa länkkärilegendoja lähestytään reipasotteisesti.

Pelin ensikosketuksen voi lukea oheisen linkin takaa, minkä lisäksi voitte myös nauttia upouudesta trailerista sekä galleriakuvista.

Gunslinger on rakennettu nimensä mukaisesti oikein vauhdikkaaksi ja rempseäksi räiskintäpeliksi, jossa toiminta on vauhdikasta ja eeppistä. Myös tiivistä, sillä pelin jokainen kohtaus on tiiviihkö tarina- ja toimintarysäys, eikä tehtävien välissä seikkailla pitkin villiä länttä.

Lue juttu: Call of Juarez Gunslinger -ensikosketus – villi länsi räiskyvässä paketissa

 

Lisää aiheesta

Call of Juarez: The Cartel (PC, PS3, Xbox 360)

Call of Juarez: Bound in Blood (PC, PS3, 360)

Call of Juarez (PC, 360)