UUSIMMAT

Kane & Lynch nähdään vielä, huonoista arvosteluista huolimatta

02.12.2010 13:50 | Miikka Lehtonen

Kane & Lynch ovat kuin petettyjen odotusten ruumiillistuma. Pelisarjan ensimmäinen osa oli ihan jees, toisessa osassa taas riitti valittamista koko rahan edestä. Mutta tämä ei yllättäen Eidosta haittaa, sillä huonoista arvosteluista huolimatta Kane & Lynch palaavat vielä.

Brittiläinen Eurogamer pääsi haastattelemaan Eidoksen Ian Livingstonea, joka lupasi, että kaikeesta huolimatta Kane & Lynch tulevat vielä palaamaan. ”Emme ole vielä ilmoittaneet mitään, mutta tiedämme, että Kane ja Lynch ovat hienoja hahmoja, joilla on paljon brändi-arvoa. Ihmiset pitävät näistä kavereista, joten eivät he ole mihinkään häviämässä”, Livingstone selitti.

Eidos on huomannut toki, että pelin arvosanat pyörivät yleisesti siinä vitosen kieppeillä, mutta se ei tahtia haittaa. ”Kane & Lynch 2 jakoi mielipiteitä kuin Marmite konsanaan”, Livingstone totesi, viitaten australialaiseen vihannestahnaan, jota jotkut rakastavat ja muut vihaavat verisesti.

”Joko pidit siitä tai vihasit sitä. Jotkut tykkäsivät tärisevästä kamerasta ja kotivideo-tyylistä, toiset taas vihasivat sitä. Jotkut rakastivat hahmoja, toiset taas eivät. Mutta peli tarjoaa todellista huippujännitystä ja tiukkaa toimintaa. Itse pidin pelistä kovasti, mutta ymmärrän, jos jotkut muut eivät.”

Joten Kane & Lynch tullaan siis vielä näkemään. Hyvä homma, koska Livingstonen tavoin uskon, että potentiaalia löytyy. Mutta milloin? Tuskin ihan heti, sillä sitkeät huhut kertovat, että ensin IO Interactive tekee uuden Hitman-pelin.

Lähde: Eurogamerin haastattelu

Lisää aiheesta

Kane & Lynch 2: Dog Days (PC, PS3, Xbox 360)

IO Interactive irtisanoo

Hitman 5:stä huhuillaan jälleen

Lue myös

Farming Simulator 2011 (PC)

Salibandykausi alkaa torstaina – suomalaispeli Floorball League kauppoihin

Strategiarintamalla riittää pelattavaa: sotanorsuja Afrikassa, panssareita Pariisissa ja avaruusörkkejä tähdissä

Vuosiko Blizzardin toimintasuunnitelma? Mitä ovat Titan ja StarCraft 2 Phoenix?

Muropaketin uusimmat