Uusimmat

Kehittäjät vakuuttavat: Diablo 4 ei tee samaa virhettä kuin Diablo Immortal

14.06.2022 08:31 Muropaketin toimitus

Blizzard on vahvistanut, ettei Diablo 4:ssä nähdä vastaavanlaista mikromaksutoimintaa kuin parjatussa Diablo Immortalissa.

Rod Fergusson ja Mike Ybarra ovat huojentaneet fanien mieltä toteamalla Diablo 4:n olevan täysihintainen peli, joka on kehitetty PC- ja konsolipelaajia ajatellen. Tarkoitus on julkaista ”mieletön määrä sisältöä julkaisussa ja vuosiksi eteenpäin”.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö pelissä nähtäisi mikromaksuja. Fergusson kuitenkin lupaa, että lisämaksuja pyydetään ainoastaan ”kosmeettisista esineistä ja täysistä tarinavetoisista laajennuksista”.

Mobiililaitteille ja PC:lle julkaistu Diablo Immortal on saanut fanien vihat niskaansa sen aggressiivisen mikromaksutoiminnan vuoksi. Pelin yksi osa-alue on käytännössä lukittu lähes täysin oikean rahan taakse ja silloinkin rakennettu niin sattumanvaraiseksi, että pelaajat joutuvat tuhlaamaan järkyttäviä summia saadakseen itselleen parhaat varusteet.

Valtaosalle pelaajista tämä ei ole kuitenkaan ongelma, sillä Diablo Immortalissa riittää pelattavaa ilmaiseksi useiksi sadoiksi tunneiksi ilman lantin lanttia.

Lue myös: Arvostelu Diablo Immortal osoittaa Diablon taipuvan hyvin myös mobiililaitteille