Kehuttu NieR: Automata on myynyt jo miljoona kappaletta

04.04.2017 18:58 | Muropaketin toimitus

Platium Gamesin toimintaroolipeli NieR: Automatan myynnit ovat ylittäneet miljoonan kappaleen rajan. Valtaosan myynneistä kerrotaan koostuvan PlayStation 4 -versiosta.

Viime kuussa PlayStation 4:lle ja PC:lle ilmestynyt NieR: Automata on myynyt jo miljoona kappaletta maailmanlaajuisesti, raportoi Destructoid. Tulevaisuuden androidisotaan sijoittuva, vuoden 2010 Nier-pelin jatko-osa ilmestyi Japanissa PS4:lle jo helmikuussa, mutta Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa peli saapui markkinoille maaliskuussa, kuin myös peli PC-versio.

Myynneistä valtaosan arvellaan olevan PS4-versiota. Vaikka kummankin alustan virallisia lukuja ei ole ole julkaistu, Destructoidin mukaan pelin Steam-myyntien arvellaan olevan 220 000 kappaleen luokkaa.

Pelisuunnittelija Yoko Taron omaperäinen toimintaroolipeli on saanut runsaasti kehuja pelimediassa. Domen arvostelija kirjoitti pelistä näin:

”Lopulta NieR: Automata on enemmän kuin osiensa summa. Sen viat ovat lopulta pieniä vahvuuksiin verrattuna. Tämän kaltaista outoa japanilaista ropeilua ei nimittäin ihan hirveästi tehdä, vielä harvemmin näin mittavalla budjetilla. Mikäli olet edes etäisesti kiinnostunut miekkoja heiluttelevista androiditytöistä kaukaisessa tulevaisuudessa, niin eihän tätä voi kuin suositella.”

Alta voit katsoa pelin trailerin, sekä lukea arviomme kokonaisuudessaan.

Arvostelu: NieR: Automatan miekkoja heiluttavat androiditytöt tempaisevat mukaansa

Nier Automata
Kaikki jutut aiheesta