Uusimmat

Kiinnostaisiko ilmainen MechWarrior?

28.10.2009 15:30 Miikka Lehtonen

MechWarrior-sarja kuuluu PC-peleistä legendaarisimpiin. Moni menetti sydämensä lopullisesti käveleville sotakoneille taistellessaan joko klaanien puolesta tai niitä vastaan suurten palkkasoturiyhtiöiden riveissä. Vaikka raskas sotasimulaatio ei olekaan enää mediaseksikästä, sota jatkuu yhä – nyt vieläpä ilmaiseksi.

Lokakuun 28. päivä on mech-sotureille hieno hetki, sillä MekTek -tiimi on saanut valmiiksi uusimman version vuosikausia kehitteillä olleesta projektistaan, jonka tarkoituksena on tarjota mech-yhteisölle fanien tekemä ilmaispeli, joka on vaatimattomasti kaikkien aikojen paras mech-sotapeli.

On vaikea sanoa, miten hyvin tavoitteessa on onnistuttu, sillä projektin tuorein versio ilmestyi aivan äskettäin. Pikaisten nettikokemusten perusteella meno on kuitenkin kovaa, tunnelma alkuperäiselle uskollista ja hinta kohdallaan: kaikki on todellakin ilmaista. Äskettäin julkaistu Assault Tech 1: BattleTech v2.3 väittää olevansa uskollinen uudelleendramatisointi legendaarisesta MechWarrior II:sta. En tiedä teistä, mutta itse aion ainakin ottaa väitteiden paikkanspitävyydestä selvää.

 

Linkki: Mektek X – AT1:BT

Lisää aiheesta

Käynnistäkää BattleMechit, uusi MechWarrior varmistui

MechWarrior 4 ilmaiseksi

MechWarrior 4 (PC)

Mechejä Men of Wariin

Lue myös

Etkö malta odottaa Diabloa? Kaipaatko Mythosta?

Battlefield-tiimi: meilläpä onkin serverituki, lällällää

Osta MMO-kalenteri ja osallistu hyväntekeväisyyteen