UUSIMMAT

Kinect saapuu helmikuussa Windowsille

10.01.2012 20:00 | Jukka O. Kauppinen

Microsoft kertoo Kinect-kameraohjaimen saapuvan virallisesti Windowsille 1. helmikuuta. Kinectiä on toki voitu käyttää PC:llä aikaisemminkin, sekä fanien että Microsoftin omien ajurien ja työkalujen, mutta uusi PC-versio on ihan oma laitteensa.

Kinect for Windows -ohjaimessa on oma Windows-ympäristöön optimoitu firmis, jonka johdosta se ei ole yhteensopiva Xbox 360:n kanssa. Uuden laitteen merkittävin ero ensimmäiseen Xbox-Kinectiin on lähikuvaustila, jonka johdosta laite pystyy tarkentumaan lähimmillään puolen metrin päässä oleviin kohteisiin.

Lisäksi Windows-ohjaimen mukana tulee kehitystyökaluja, joiden avulla edistyneemmät käyttäjät voivat luoda omia Kinect-sovellutuksiaan.

Kinect for Windows maksaa aluksi 249 jenkkitaalaa.

Lähde: ”Near mode” Kinect for Windows priced, dated

Lisää aiheesta

Nallet leikkivät nyt Kinectimalsissa – lue arvostelu

Huuda FUS RO DAH, Kinect tottelee!

Kinect 2 lukee huulilta ja tuntee pelaajan mukana

Lue myös

Epic Games ja muut pelitalot vastustavat Stop Online Piracy Act -lakiehdotusta

Ironing Maiden on peli tosimiehille

Lukijoiden valinnat 2011: paras pelihahmo, latauspeli, suomipeli, moninpeli jne…

Vuoden 2011 epäonnistujat: Duke Nukem Forever oli pahin pettymys

Keskustelu

Ei kyllä tuolla hinnalla ole simumiehille järkevä, kun jopa TrackIR 5 tulee halvemmaksi. Vaikka onhan tuolla varmasti ennen pitkää enemmän käyttösovelluksia, luulisin. TrackIR:lle ei liene jumppa- ja tanssipelejä :)

Kyllä se hinta siitä laskee, kuten boksi-kinecticissä. Ja kyllähän tuollaisesta voisikin maksaa. Ihan erilaista teknologiaa kuin se pleikan dildo tai wiimote.

Mitä jos ostaisit Xbox version ja lataisit jonkun ohjelman joka muuttaa tulevan tiedon sille kinect for windows ohjelmalle ymmärtävälle kielelle?

Hintahan on ihan Microsoftia parhamillaan. Vittu! Tuotahan myydään Xberseeseen 99€ ja nyt ne odottaa että PC-miehet maksaa samasta vehkeestä yli kaksinkertaisen hinnan!

Ja missään nimessähän ne EIVÄT olisi voineet olla yhteensopivia…

Muropaketin uusimmat