Uusimmat

Konsolivalmistaja pulassa – Tämä pelikone tuskin näkee päivänvalon

10.02.2022 19:35 Muropaketin toimitus

Intellivision Amicon tulevaisuus on epävarma, sillä yhtiö on suurissa veloissa. Voi olla, että pelikonsolia ei koskaan julkaista.

Neljä vuotta sitten julkistetun Intellivision Amico -pelikonsolin tulevaisuus ei näytä hyvältä, sillä konsolia kehittävä yhtiö on talousvaikeuksissa. Asiasta kertoo Tech Raptor -sivusto.

Mattel Electronics toi markkinoille Intellivision-nimisen pelikonsolin jo 1979, jolloin sen suurin haastaja konsolimarkkinoilla oli Atari. Amicoa ei kehitä Mattel, vaan sen takana on Intellivision Entertainment.

Intellivision Entertainment tiedotti äskettäin, että sillä on velkaa yli seitsemän miljoonan euron verran. Yhtiö joutuu keräämään varoja joukkorahoituksen kautta 4,3 miljoonan edestä, muutoin sen toiminta tuskin jatkuu heinäkuun jälkeen. Intellivision Entertainment tiedostaa, että Amicoa ei välttämättä julkaista talousvaikeuksien takia, jos se ei ole yhtiön jatkon kannalta paras ratkaisu.

Amico on retrohenkinen pelikonsoli, joka tähtää yksinkertaiseen käyttöön. Sitä markkinoidaan helppona vaihtoehtona nykyisille konsoleille.

LUE MYÖS: Tälle pelikonsolille julkaistiin pelejä, vaikka laitetta ei ole vielä edes tuotu myyntiin