UUSIMMAT

Kuin Dark Souls vanhan koulukunnan rytmipikseleillä – arvostelussa Deep Dungeons of Doom

22.05.2015 14:00 | Jukka O. Kauppinen

Miikka Lehtonen suunnisti luolastoihin. Miksi? Ei kukaan tiedä.

Deep Dungeons of Doom on kepeän tarinavetoinen peli sankareista, jotka tunkeutuvat maailmaa täplittäviin pahuuden tyyssijoihin. Kartalle paukahtelee tarinan edetessä uusia luolastoja, jotka sisältävät uusia haasteita ja lisää tarinaa. Kaikkiin luolastoihin ei suinkaan ole suoraan asiaa, vaan usein pitäisi ensin löytää toisaalta jokin esine tai hahmo, joka avaisi ovet eteenpäin. Aina kyse ei ole vain siitä, että pitäisi koluta muut luolastot pohjalle saakka, vaan joskus täytyisi keksiä salaisia temppuja ja kikkoja tiettyjen luolastojen tietyissä kerroksissa.

Tarjolla on useampi pelihahmo, joista jokaisella on omat erikoispiirteensä. Kokemustasojen kertyessä hahmot saavat uusia kykyjä: ristiritari oppii parantamaan itseään kerrosten välissä ja siunaamaan itseään, maagi taas palauttaa loitsuihin tarvittavia loitsupisteitä kerroksesta toiseen vaihtaessaan ja niin edelleen.

Siinä sivussa sitten löydetään ja ostellaan loottia, jotka parantelevat hahmojen ominaisuuksia ja tarjoavat kiinnostavia vaihtokauppoja. Kirottu kruunu voi esimerkiksi tehdä sankarista voimakkaan, mutta jossain vaiheessa sen alkuperäinen isäntä voi tulla kolkuttelemaan ovelle ja kyselemään kruunuaan takaisin…

Lue koko arvostelu: Deep Dungeons of Doom (Mac, PC)

Lisää aiheesta

Kahjopelikehittäjä työstää avoimen maailman seikkailua 

Mulkaisu: Surgeon Simulator Anniversary Edition 

Olen leipä. Surgeon Simulatorin tekijät haluavat paahtaa minut. 

Surgeon Simulator -kehittäjältä tulossa vakavampaa fysiikkapohjaista pelattavaa 

Surgeon Simulator Touch (iOS) 

Muropaketin uusimmat