UUSIMMAT

Kun elämässä on seikkailun makua – Might & Magic Heroes VII –ensikosketus, toinen osa

11.05.2015 14:00 | Jukka O. Kauppinen

Milloin JOK tykkää fantasiapedoista? Ainakin silloin, kun ne ovat omassa armeijassa. Ja ovathan nuo kääp… siis lyhytkasvuisetkin ja muut asehemmot ihan kivoja. Heistä on apua, kun seikkailemme Might & Magic Heroes VII:n maailmassa.

Tässä toisessa matsissa kuljeskelin sotajoukollani mailla ja mannuilla siinä vaiheessa, kun örkkien laumat ovat hajaantuneet tarinassa kahtia. Alkaa sisällissota. Yo dawg, voisi sanoa, sillä ympärillä riehui koko ajan myös laajempi Valtakunnan laajuinen sisällissota. Olisihan se nyt liikaa pyytää, että edes örkkikansa vetäisi maailmansodan keskellä yhtä köyttä, mutta kun ei niin ei. Tapellaan nyt perhana kaikkia ja kavereitakin vastaan, jos kerran tapellaan.

Sankarini löysi pian ystävällismielisen kätyrin, joka auttoi maisemien tutkimisessa – ja tietenkin keräsi osaltaan lisää helyjä aarrekirstuun. Kätyrin armeija oli kovin pieni, joten hän ei pystynyt auttamaan taisteluissa, joita kävin pääsankarillani hyvin harkitsevaisesti. Maisemat näet pursusivat kivoja keräilyesineitä, resursseja ja aarteita, joista osa oli ilkeämielisten neutraalien armeijoiden tai hirviölaumojen takana.

Lue koko artikkeli: Might & Magic Heroes VII -ensikosketus osa 2 – hei taas me seikkaillaan!

 

Saksalainen Limbic on saanut puuhastella Might & Magicien parissa jo pitkään. Firma teki muun muassa useita Heroes VI:n lisäreitä ja Might & Magic X: Legacyn. Okei, aina kaikki ei mene putkeen, mutta ainakin pitkän linjan faneista koostuva tekijätiimi pystyy oppimaan virheistään ja tekemään seuraavan juttunsa aina vähän paremmin. Se on tosi kivaa.

Might & Magic Heroes VII –ensikosketus osa 1 – Best Of Heroes

Haastattelussa Erwan le Breton miettii muun muassa Heroes of Might & Magic III:n HD-versiota ja sekä sen hyviä puolia että ikäviä juttuja. Tiesitte varmaan, että HOMM III:n lisärien lähdekoodit olivat kadonneet, joten niitä Ubisoft pystyi tekemään vain osittaisen modernisoinnin. No, nyt osa lisärienkin lähdekoodeista on löytynyt, joten kuka tietää…

Might & Magic Heroes VII –haastattelu: M&M ennen ja nyt ja kuinka klassikot jalostetaan uudeksi mestariteokseksi

 

Muropaketin uusimmat