Uusimmat

KYLLÄ! Dawn of War 3 on tulossa ja tässä on traileri!

03.05.2016 19:30 Miikka Lehtonen

Tätä päivää on odotettu, toivottu ja kuolattu jo useamman vuoden ajan: DAWN OF WAR 3 ON TULOSSA!

Segan ja Relic Entertainmentin pitkäikäinen tosiaikastrategiapelisarja (huh, mikä sana) on viihdyttänyt Warhammer 40K -faneja jo usean vuoden ajan. Dawn of War II näytti pitkään jäävän sarjan viimeiseksi peliksi, sillä sen annettiin vaipua vähin äänin historian hämäriin. Mutta sitten: toivon kipinä, kun peliin julkaistiin useamman vuoden tauon jälkeen uusi pelattava hahmo. Olisiko Dawn of War III sittenkin tulossa?

No, pirulauta, on se! Tänään kello 17:00 pitkän kiusoittelun jälkeen Relic ja Sega julkaisivat pelin trailerin YouTube-kanavallaan ja tässä se on!

”Tämä on se Dawn of War, jota fanit ovat odottaneet”, pelin tuottaja Stephen MacDonald lupasi. ”Suurimpia yksiköitä ikinä? Löytyy. Jättimäisiä kiertoratalasereita? Löytyy. Tukikohdan rakennusta, eeppisiä sankareita, suunnattomia sotakoneita, kaikkea löytyy. Valmistautukaa suurimpaan Dawn of Wariin. Keisarin nimeen!”

Itse toteaisin keisarin sijaan ehkä, että ”WAAAGH!”” mutta pointti on hyvä. Julkaisupäivästä ei vielä ole tarkempaa tietoa — tai ainakaan tiedotteessa ei sellaisesta ollut mainintaa. Odottelu siis alkakoon.