Lataa Red Alert ilmaiseksi!

31.08.2008 18:47 | Jukka O. Kauppinen

Command & Conquer –pelisarja täytti tänään juhlalliset 13 vuotta. Takana on kokonainen hittipelien sarja ja yli 25 miljoonaa myytyä peliä. EA julkaisikin tulevan Red Alert 3:n ja pelisarjan synttärin kunniaksi ensimmäisen Command & Conquer: Red Alert –naksustrategian ilmaiseksi.

Red Alertista voi ladata sekä Neuvostoliitto- että länsiliittoutuneiden kampanjat sisältävät erilliset levyt. Peli toimitetaan ISO-levytiedostona, jonka voi polttaa cd-levylle tai mountata omaksi levyasemakseen sopivalla ohjelmalla. Peli tukee Windows 95/98/ME/XP-käyttöjärjestelmiä ja toimii Vistalla, kun sitä puukottaa fanisivujen  tai EA:n tukisivulta löytyvien ohjeiden mukaan.

Alkujaan vuonna 1996 julkaistu naksustrategia on eittämättä yksi pelihistorian muistutetuimmista julkaisuista, ja osa edesmenneen Westwood Studiosin menestystarinaa. Olkaapa siis hyvä ja nauttikaa ilmaisherkusta.

Viime vuonna EA julkaisi myös alkuperäisen Command & Conquer –pelin ilmaislevitykseen. Command & Conquer Gold Edition juhlisti sarjan 12. vuotta. Mitähän siis saammekaan ensi vuonna?

Lataa peli: Download Red Alert for free!

Lisää aiheesta

Command & Conquer juhlavuoden kunniaksi ilmaislevitykseen

Da, toverit! Red Alert 3 työn alla!

Playboy-pimu tähdittää Red Alert 3:sta

Lue myös

eDomen arvosteluviikossa Age of Conan, Braid, Siren: Blood Curse ja muuta mukavaa

Flamesodat käyntiin: tältä näyttää Fallout 3

PhysX-fysiikkalaskenta: totta vai tarua?

Tsekkaa: mielettömän hieno Half-Life 2 –käsityö