Left 4 Dead 2 sai megapaketin ilmaista DLC:tä ja juhlan kunniaksi roiman alen!

25.07.2012 11:30 | Miikka Lehtonen

Siitä on jo yli vuosi kun Valve julkaisi Left 4 Dead 2:n Cold Stream -kampanjan betaversion pelaajien testattavaksi. Ja moni ehti epäillä, että siihen se tulisi tyssäämäänkin. Vaan ei tyssännyt: Valve-time on kulunut loppuun ja Cold Stream on vihdoin julkaistu. Ja sen kunniaksi Left 4 Dead 2 on myös roimassa alessa.

Cold Stream on Left 4 Dead 2:n tuorein kampanja. Fanien ja Left 4 Dead 2 -yhteisön avustuksella tehty kampanja sisältää useamman kentän verran kylmiä jokia ja vielä kylmempiä korpseja, jotka himoitsevat ihmislihaa. Mutta ei siinä vielä kaikki: Cold Stream -päivitys kun sisältää myös kaikki alkuperäisen Left 4 Deadin kampanjat, eli tarjolla on mega-annos uutta Left 4 Dead 2 -pelattavaa. Cold Stream vapauttaa myös kaikki mutaattorit pelaajien vapaasti käytettäviksi, joten pelitilojaan voi nyt tuunailla vapaasti ja milloin huvittaa. Päivitys on PC- ja Mac-pelaajille tietenkin ilmainen, kun taas Xbox 360 -pelurit joutuvat maksamaan omastaan 560 pistettä. Siis kunhan se ilmestyy. Julkaisupäivästä ei ole vielä tietoa, mutta Valve tekee kuulemma aktiivisesti töitä Microsoftin kanssa moisen löytämiseksi.

Jos on käynyt niin ikävästi, että Left 4 Dead 2:ta ei vielä Steam-kirjastosta löydy, nyt senkin voi pokata mukaansa 4,99 euron hintaan. Tarjousta kestää torstaihin asti enkä voi suositella sen hyödyntämistä tarpeeksi voimakkain sanankääntein. Tarjolla on myös neljä kopiota sisältävä co-op-pläjäys (14,99€) ja molemmat Left 4 Deadit sisältävä combopaketti (7,99€). Todella laadukas peli.

Lähde: Steam

Lue myös

Maailmanlopun kunniaksi: Linnunradan käsikirja liftareille point’n’click-seikkailuna

iPad-peli myi vahingossa DLC:tä kissoille

”Ihme, ettei kukaan ole pöllinyt Borderlandsia!”