Uusimmat

Left 4 Deadin alkuperäinen viimeinen tehtävä julkaistiin ilmaiseksi PC:lle

07.11.2016 14:00 Tuukka Hämäläinen

left4dead-001

Left 4 Dead -sarjan alkuperäinen kehittäjä Turtle Rock Studios on julkaissut vuonna 2008 ilmestyneen pelin keskeneräisen viimeisen tehtävän. Dam It -tehtävä on ladattavissa ilmaisena laajennuksena pelin PC-versiolle.

Alkuperäisen Left 4 Deadin julkaisusta on vierähtänyt jo yli kahdeksan vuotta, mutta nyt pelin kehittäjä Turtle Rock Studios on julkaissut pelistä puuttuvan viimeisen tehtävän. Dam It -niminen tehtävä on osin keskeneräinen, mutta kehittäjien mukaan pelattavissa alusta loppuun.

Polygonin mukaan kehittäjä Chris Ashton on kuvaillut laajennuksen olevan ”gray box” -vaiheessa, eli se sisältää elementtejä, jotka eivät ole valmiita. Dam It on ladattavissa ilmaisena laajennuksena pelin PC-versiolle erillisellä sivulla, jolla annetaan myös asennusohjeet. Sivu sisältää lisäksi tehtäväalueen tarkan kartan, jota voi käyttää pelatessa.

Turtle Rock Studios kehitti alkuperäisen Left 4 Deadin, mutta pelin oikeudet jäivät studion romahdettua pelin julkaisijalle Valvelle, joka myös kehitti pelin vuonna 2009 julkaistun jatko-osan Left 4 Dead 2.

Turtle Rock syntyi myöhemmin uudelleen itsenäisenä pelistudiona, joka julkaisi viime vuonna asymmetrisen monipeliräiskinnän Evolven. Lokakuun lopussa kuitenkin uutisoimme, että Turtle Rock ei jatka enää Evolven kehittäjänä julkaisija 2K Gamesin lopetettua yllättäen studion sopimuksen.

Left 4 Dead
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat