Uusimmat

Lisää huvipuistoiloittelua, Thrillville saa jatko-osan

04.07.2007 12:50 Jukka O. Kauppinen

LucasArtsin letkeä huvipuistopeli Thrillville saa jatkoa jo loppusyksystä. Luvassa on lisää vuoristoratoja, hauskoja vempaimia ja elämyksiä, juuri sopivasti parhaan huvipuistokauden loputtua.

Thrillville: Off the Rails tuo mukanaan muun muassa 20 hulppeaa vuoristorataa ja satakunta erilaista tehtävää, jotka nivotaan yhteen letkeän tarinan myötä. Siinä sivussa pelaajat muun muassa rakentavat huvipuistoihinsa uusia laitteita, suunnittelevat vuoristoratoja ja hoitavat viihdekeskuksensa taloutta. Pelaajien työnkuvaan kuuluu myös huvipuiston vieraiden kanssa jutustelu, joka tosin oli ainakin meikäläisestä ensimmäisen Thrillvillen puuduttavin osuus.

Vaikka pelin julkaiseekin LucasArts, niin sen taustalta löytyy brittiläinen Frontier Developments –pelistudio, jonka johtaja David ”Elite” Braben veikkaa Off the Railsin lyövän virtuaalisten huvipuistojen kävijäennätykset.

Frontierista on kehittynyt melkoinen huvipuistomaakari, sillä firma on tehnyt Thrillvillen lisäksi myös useita kerrassaan hauskoja Rollercoaster Tycoon –huvipuistosimulaatioita.

Thrillville: Off the Rails ilmestyy Xbox 360:lle, Wiille, PS2:lle, PSP:lle, pc:lle ja DS:lle.

www.lucasarts.com

Lue lisää eDomesta

Thrillville (PS2, Xbox)

Rollercoaster Tycoon 3: Soaked! (pc)

Disneyland – Pariisi

Simpsonit pääsevät huvipuistoon

Rollercoaster