UUSIMMAT

Maailman nopein siili omassa roolipelissään

22.06.2007 00:12 | Miikka Lehtonen

Mitä Mario edellä, sitä Sonic perässä. Tai siltä ainakin tuntuu, sillä SEGA ja Bioware ovat ilmoittaneet tehtailevansa Sonic the Hedgehog -aiheista roolipeliä Nintendo DS:lle.

Roolipeliveteraani ja vahvaa nousua tekevä SEGA ovat hyvä yhdistelmä, ainakin paperilla. Itse pelistä ei vain tiedetä vielä paljoakaan.

Yksinoikeudella Nintendon käsikonsolille vuonna 2008 ilmestyvä peli on SEGAn ja Biowaren äskettäin aloitetun yhteistyön uusin tulos. Biowaren tehtailema roolipeli sopii myös mainiosti SEGAn uuteen profiiliin, johon kuuluu muun muassa Obsidianin kehittämä, Aliens-lisenssiin perustuva roolipeli.

Kummankin firman edustajat ovat luonnollisesti yhtä hymyä. SEGAlla uskotaan hartaasti, että Sonic on Biowaren käsissä hyvässä huomassa, tosin viimeaikaiset pelit ovat osoittaneet, että SEGAn arvostelukyky ei taida olla nykyään ihan kohdallaan Sonic-siilistä puhuttaessa. Tällä kertaa ei toivottavasti tarvitse kuunnella Sonicin ihmis- tai siilisuhdekuvioiden selvittelyä tuntikaupalla.

Bioware jos kuka kuitenkin tietää, miten hyvä roolipeli tehdään. Firmaa johtavat tohtorit Greg Zeschuk ja Ray Muzyka olivat innoissaan päästyään Sonic-projektin puikkoihin. ”Olemme innoissamme päästessämme työskentelemään Sonicin, erään pelialan parhaan hahmon pariin, yhteistyössä SEGAn kanssa”, hehkutti tohtori Greg.

Tohtori Ray puolestaan tunnusti olleensa aina Sonic-fani. ”Suurina Sonic-faneina olemme omistautuneet tarjoamaan pelaajille mahtavan, tarinapohjaisen kokemuksen, joka keskittyy vangitsemaan hahmon laajan vetovoiman täysin alkuperäisessä seikkailussa”, hän jatkoi.

Toivotaan parasta, pelätään pahinta.

Lue myös:

Alien-lisenssi SEGAlle, tulossa useita pelejä

SEGAn Alien-pelien kehittäjät varmistuivat

 

Sonic roolipelinä?

Katso tilanne vastaamatta