Mafia III: katso kuvat ja kertaa traileri

07.08.2015 10:00 | Jukka O. Kauppinen

Mafia III:sta ehdittiin meuhkata jo muutamaankin otteeseen mutta onhan se niin kova – tai ainakin odotettu – peli, että hypetetään vielä vähän lisää. Parhaillaan Gamescomissa esitelty räiskintä kun on saanut videoidensa kaveriksi myös kuvia.

Mutta kerrataan ensi, että miksi Miikka on innoissaan:

Esimerkiksi Mafia II tarjoili todella laadukkaan ja kiehtovan tarinan. Okei, se avoin pelimaailma oli vähän mitä oli, koska kehitystiimi halusi pitää pelaajan huomion tarinassa ja antaa tämän uppoutua maailmaan sen sijaan että pelissä olisi juostu pizzakuskina ja tekemässä muita sivutehtäviä.

Juuri tämä on se syy, miksi olen Mafia III:sta niin innoissani. Trailerin perusteella peli sijoittuu vuoteen 1968 ja pääosassa nähdään afroamerikkalainen Lincoln Clay. Vietnamista kotiutunut mies jättää taakseen synkän ja ongelmallisen tulevaisuuden löytäessään uuden kodin mafian parista. Kuten trailerissakin todetaan, perhe ei koostu niistä ihmisistä, joiden kanssa syntyy, vaan niistä, joiden puolesta olisi valmis kuolemaan. Kyllä näistä lähtökohdista aika muikea peli syntyy, varsinkin kun 2K Czech uskaltaa käsitellä niitä ajankohdan vaikeita asioita, kuten rasismia, aika paljon avoimemmin ja suorapuheisemmin kuin jenkkikollegansa.

Jotta katsopas nyt kuvia ja videokin:

 

Lisätietoja: https://www.2k.com/

Lisää aiheesta

Mafia (PS2) 

Mafia II (PC, PS3, Xbox 360) 

Mafia II on kaikkien aikojen kiroilevin peli 

Poika, on aika tappaa taas. 

Tässä se vihdoin on: Mafia III!  

Muropaketin uusimmat