UUSIMMAT

Mass Effect liittyy pelielokuvien loputtomaan joukkoon

19.09.2008 14:10 | Miikka Lehtonen

Pelielokuvien loputon – ja luokaton – galleria tuntuu saavan taas kerran jatkoa, tosin tällä kertaa toivottavasti tavallista laadukkaammin. Amerikkalainen elokuva-alan saitti tietää nimittäin kertoa, että oman alansa pioneeri on ostanut oikeudet Mass Effect -elokuvaa varten.

Variety-lehden The Cut Scene -blogi tietää kertoa, että Mass Effectin elokuvaoikeuksille on löytynyt ostaja. Useita anonyymejä lähteitä siteeraava blogi kertoo, että oikeudet osti Avi Arad, joka tuli aikanaan tunnetuksi Marvelin elokuvahaaran pomona. Monet alaan perehtyneet kiittävät Aradin kätten jälkeä siitä, että esimerkiksi Spider-Man, X-Men ja Iron Man onnistuivat elokuvina niin hyvin kuin onnistuivat.

Kuten blogikin on huomannut, Mass Effect on kuin tehty elokuvaksi. Itse peli on jo täynnä tarinaa, upeita visuaalisia elementtejä ja vielä Hollywoodia miellyttävämmin toimii pohjustuksena trilogian mittaiselle tarinalle. Projekti itsessään on vielä täysin vaiheessa, sillä oikeuksista tehtävälle elokuvalle ei ole vielä löytynyt edes kirjoittajaa, ohjaajasta tai näyttelijöistä puhumattakaan.

Arad ei kuitenkaan ole tehnyt itselleen nimeä ostelemalla turhia juttuja, joten ei tarvitse pelätä pelin oikeuksien jäävän pöytälaatikkoon keräämään pölyä. Spekulaatio alkakoon: keitä haluaisit nähdä elokuvan rooleissa? Entä käsikirjoitus ja ohjaus? Kovia kysymyksiä.

Lisää aiheesta

Mass Effect (PC)

Fox haastoi EA:n Mass Effect -väittelyyn suorassa lähetyksessä

Mass Effect (360)

Mass Effect ja integriteetin turmio

Mass Effect -kriitikko: en tiennyt, mistä puhuin

Mass Effect onkin digitaalista sodomiaa, virtuaalinen orgastinen raiskaus ja kauhistuttavin pornopeli ikinä

Mass Effect: Bring Down the Sky (360)

Mass Effect: Haastattelussa Biowaren viestintäpomot

Lue myös

Kapula käteen ja leikkelemään

Digital Illusionsin odotettu Mirror’s Edge kahmii palkintoja, saapuu marraskuussa

Arvostelu: The Last Guy (PS3)