Medal of Honor kaupoissa

14.10.2010 16:30 | Jukka O. Kauppinen

EA:n odotettu ja ensi alkuun melko ristiriitaisen vastaanoton saanut Medal of Honor on tupsahtanut tänään kauppoihin. EA:n kehujen mukaan peli tarjoaa ”aidosti ainutlaatuisen modernin sodankäynnin kokemuksen ja autenttisen katsauksen tämän päivän sotaan Afganistanissa erikoisjoukkojen näkökulmasta.”

Uusi Medal Of Honor on 11 vuotta vanhan pelisarjan ensimmäinen osa, joka ei sijoitu toiseen maailmansotaan. Sen sijaan kuvakulma sijoittuu nykypäivän Afganistaniin, fiktiivisten hahmojen ja tarinan kera.

Medal of Honor yksinpelikampanja kehitettiin Electronic Artsin Los Angelesin studioilla tiiviissä yhteistyössä USA:n armeijan erikoisjoukkojen kanssa.

”Kampanjan lähtökohtana on oikeiden erikoisjoukkojen sotilaiden kokemukset ja aidot tapahtumat. Medal of Honorin moninpeli on kehitetty Battlefield-sarjasta kuuluisalla DICE-studioilla Tukholmassa.

Moninpelissä pelaajat joutuvat luottamaan puhtaasti taitoihin ja tietoihin selviytyäkseen kovatasoisesta ja intensiivisestä lähitaistelusta samalla kun he kehittyvät kohti Tier 1 -tasoa. Kaikkien pelissä olevien karttojen luomisessa on käytetty aitoja sotapaikkoja ja tapahtumia. Moninpeli tukee jopa 24 samanaikaista pelaajaa ja se tarjoaa realistista tuhoa, taktista tukea ja huikean aseiden kustomointijärjestelmän, jonka avulla voi luoda satoja eri kombinaatioita.”

Lisätietoja: www.ea.com

Lue myös

Arvostelu: Landit Bandit (PS3)

Medal of Honor: buginen, vaisu ja pinnallinen

SingStar Guitar yhdistää vallankumouksellisesti laulun ja kitaroinnin

Tee pelejä pelintekopelissä

Muropaketin uusimmat