UUSIMMAT

Microsoft esittelee uuden Xboxinsa vajaan kuukauden kuluttua

25.04.2013 12:00 | Miikka Lehtonen

Tapahtui helmikuussa: Sony esitteli PlayStation 4 -konsolinsa, kaappasi pelaavan maailman mielikuvituksen ja ratsasti huomion aallolla auringonlaskuun. Siitä lähtien on odotettu, milloin Microsoft vastaa omalla paljastuksellaan. Nyt se on tulossa, mutta odotettavaa riittää vielä.

Kun Sony esitteli PlayStation 4 -konsolinsa, reaktiot olivat pääasiassa positiivisia ja innostuneita. Sitten kaikkien katseet kääntyivät odottavasti Redmondin suuntaan, kohti Microsoftia. Siellä yllättynyt Microsoft sitten läästi nopeasti hiuksiaan parempaan kuntoon ja kohautti olkapäitään: ”ei meillä mitään esiteltävää ole”.

Eikä ole tähän päivään asti ollutkaan, vaikka netissä on jo viikkojen ajan riehuttu ja raivottu enemmän tai vähemmän uskottavien tietovuotojen seurauksena. Moni on ihmetellyt, miksi Microsoft ei edes yritä rauhoitella always on internet -vaatimuksista ja muista huhuista raivostuneita pelaajia, mutta mahdollisia syitä on niin useita, että eipä niitä kuolevainen arvaa.

Onneksi ei kauaa tarvitsekaan arvailla, sillä kohta se esittely tapahtuu. Microsoft kun on kutsunut maailman lehdistön 21.5. järjestettävään tapahtumaan, jossa uusi Xbox vihdoin esitellään. Uutiset ovat toki tervetulleita, mutta samalla ainakin itse pohdin, jättikö firma sittenkin tilaisuuden liian myöhään. Sitä on toki mahdoton varmaksi sanoa, kun ei tiedä, mitä tilaisuudessa tapahtuu, mutta odotukset alkavat olla sen verran korkealla, että sisällön olisi syytä olla aika dramaattista.

Ja sitten vain jännäämään: päivän vaille neljä viikkoa aikaa…

Lähde: Polygon

Lisää aiheesta

Huhupartio: uuden Xboxin nettipakko onkin täysin väärinymmärretty ja hyvä juttu

Microsoftin Twitter-säheltäjä sai kenkää

Sony vahvisti: PlayStation 4!