UUSIMMAT

Microsoftin PR-kompastelija Don Mattrick Zyngan toimitusjohtajaksi

02.07.2013 10:00 | Juho Anttila

Don Mattrick

E3-messut eivät menneet Microsoftin kohdalla järin hyvin PR-mielessä mitattuna. Toki iso osa kilpeen lätsähtäneistä tahroista johtui Sonyn oivista peliliikkeistä. Toinen puolikas voidaan kuitenkin laskea firman itsensä kompasteluksi. Microsoftin interaktiivisesta viihdebisneksestä vastaava Don Mattrick antoi tälle kaikelle kasvot toteamalla, että verkkorajoitteiset pelaajat saavat luvan tyytyä Xbox 360:een.

Ilmeisesti palaute Mattrickin PR-onnistumisista on ollut tiukkaa myös firman sisällä, sillä mies on nyt jättämässä paikkansa Redmondin jättiläisen palveluksessa. Mattrickin jatkosijoituspaikkana toimii suurissa vaikeuksissa rypevä Zynga, jossa Don Mattrick tulee ottamaan haltuunsa toimitusjohtajan pestin jo ensi viikolla.

Zyngan nykyinen toimitusjohtaja, Mark Pincus vastaa jatkossa Zyngan tuotteistuksesta. Lisäksi Pincus toimii firman hallituksessa. Pincus kommentoi siirtoa tuoreeltaan toteamalla, että hän on aina sanonut, että jos hän löytää Zyngalle itseään paremman johtajan, hän tekee kaikkensa saadakseen moisen henkilön värvättyä firman palvelukseen. Pincusin mukaan nyt kävi juuri näin. Saas nähdä, onnistuuko viime aikoina lähinnä töksähtävistä lausunnoistaan tutuksi tullut Mattrick kääntämään Zynga-laivan suunnan.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Microsoft-pomo: Xbox One ei ole ylihinnoiteltu

E3Dome: kaiva nyt sitä kuoppaasi syvemmäksi, Microsoft…

Zynga-saga jatkuu: työntekijät kuulivat Facebookissa saaneensa potkut