UUSIMMAT

Mikä paholaista itkettää? Devil May Cry 4:n demo julkaistiin

24.01.2008 17:32 Miikka Lehtonen

Alkuvuoden pelipuute alkaa hiljalleen olla ohi ja vuoden 2008 odotetut ensipelit ovat kohta käsillä. Jos ei malta odottaa paholaisitkettäjä Danten uutta tulemista, voi testata vaikkapa pelin demoa. Myös PlayStation 3 -miehet pääsevät osaksi hupia, kunhan vähän virittelevät.

Kuten jo viime viikolla povailimme, Devil May Cry 4:n demo tuli jakoon nopeasti – tosin vielä nopeammin kuin osasimme odottaa. Demo nimittäin julkaistiin äskettäin ja ilman suurta fanfaaria. Xbox 360:n puolella homma ei voisi olla helpompi – boksi kiinni verkkoon ja demo plakkariin Xbox Live Marketplacen kautta, sillä Major Nelson vahvistaa sen olevan jaossa myös Euroopan kauppapaikalla.

PlayStation 3 -pelaajat joutuisivat normaalisti kärsimään Sonyn EU-kaupan pyörittäjien kädettömyydestä, mutta apu on lähellä, kunhan tekee koneeseensa japanilaisen PlayStation Network -tunnuksen. Operaatio onnistuu ilman mitään laittomuuksia tai ihmeellisiä kommervenkkejä, mutta vaatii japanin kielen taitoa – tai sitten vartavasten suunnitellun oppaan.

Koska kuva tunnetusti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, annamme videon puhua puolestamme. Devil May Cry 4:n demo on jo julkaistu Japanin PlayStation Storessa, joten tilit kuumiksi ja pelaamaan.

 

Lue lisää eDomesta

Sony-fanipojat pillastuivat Capcomille

Devil May Cry 4:n 360-versio esitellään maailmalle ensi viikolla

Mega-annos Devil May Cry 4 -kuvia

Devil May Cry 4:n demo levitykseen jo lähipäivinä?

Paholainen itkee myös 360:lla ja PC:llä