Uusimmat

Millainen Xbox One OIKEASTI ja ilman PR-hypeä onkaan? Pelitoimittajat kertovat kattavasti!

08.11.2013 18:00 Miikka Lehtonen

Xbox One. Onko siitä mihinkään? Se on kuuma puheenaihe pelimaailmassa. Speksien puolesta laite jää PlayStation 4:n varjoon, mutta ei spekseillä ole ennenkään sotia voitettu. Tämän tarkemmin emme vielä itse osaa asiaa kommentoida, mutta yksi mies osaa. Ja nyt hän tekee sen kattavasti.

Giant Bombin Jeff Gerstmann, Brad Shoemaker ja Drew Scanlon vierailivat Microsoftilla ja tutustuivat paitsi Xbox Oneen, myös yli neljään (!) Xbox One -julkaisupeliin. Ja nyt he kertovat videokameroiden edessä tarkalleen, miten pelit pyörivät ja miten homma toimi. Yli 40-minuuttinen video voi viihdyttämisen ohella myös opettaa ja kenties myös järkyttää. Ainakin sen jälkeen on vähän käsitystä siitä, toimiiko Xbox One ja miten hyvin. Ainakin minua himottaisi kovasti pelata tämän jälkeen Dead Risingia.

Niin — ja jos ihmettelette yllättävää Xbox One -juttutulvaa, niin tätä se tulee ensi viikolla olemaan. Microsoft on ajoittanut media-blitzkrieginsä tarkoituksella PlayStation 4:n julkaisun aikoihin, jotta valokeila ei pääse kokonaan viikon varaslähdön ottavan Sonyn puolelle lavaa. Ihan fiksu taktiikka!

Lisää aiheesta

Microsoft valmistautuu hyvillä mielin 10-vuotiseen Xbox Onen valtakauteen

Xbox Onen käyttöliittymä pääsi vihdoin videoesittelyyn