Näyttääkö Metal Gear Revengeance hyvältä PC:llä?

22.12.2013 20:00 Jukka O. Kauppinen

Konami ja Kojima Productions tupsauttavat tänään PC:n latauspalveluihin annoksen Metal Gearia. Nimittäin alkuvuodesta konsoleille julkaistu Metal Gear Rising: Revengeance julkaistaan nyt myös PC:lle. Pelin voi jo tilata etukäteen Steam-palvelussa, ennakkolataus alkaa 3. tammikuuta ja varsinainen julkaisu luvataan 9.1.2014.

PC-versio sisältää konsoliversion lisäreinä tarjotut VR-tehtävät sekä kaksi hahmoa-DLC:tä.

PC-version kuvia oheisessa galleriassa!

Lisätietoja: http://www.konami.jp/mgr/

Lisää aiheesta

Metal Gear Rising: Revengeance (PS3, Xbox 360) 

Tulevaisuudessa näet kaikki ovat käytännössä kyborgeja. Asiaa ei liiemmin selitellä, mutta implantit ovat tulleet jäädäkseen. Tarina jättää epäselväksi käyttääkö kukaan enää Luojan luomaa ruumistaan mihinkään, mutta todisteita tästä ei ainakaan löydy. Oli miten oli, kyberneettiset kropat ovat aiheuttaneet uuden ongelman kehittyvissä maissa. Lapsia kaapataan kadulta, ja heidän aivonsa siepataan. Tavalla tai toisella. Tätäkään prosessia ei juuri vaivauduta selittelemään.

Lasten aivot työnnetään servereihin, joissa ne käyvät läpi virtuaalikoulutuksen joka valmistaa ne taisteluun. Tämän jälkeen aivot dumpataan uuteen ruumiiseen ja kuskataan milloin millekin taistelutantereelle. Entisenä lapsisotilaana Raiden ottaa asian henkilökohtaisesti, ja lähtee selvittämään asiaa.