UUSIMMAT

Need for Speed uudistuu – ”urbaania autokulttuuria ja upeaa tarinankerrontaa”

22.05.2015 12:00 | Jukka O. Kauppinen

EA tarjosi autopelaajakansalle oikein superyllätyksen. Olisitteko voineet edes kuvitella, että Need for Speed –pelisarja voisi saada joskus jatkoa? Tai tiesittekö, että karhu kakkaa metsään, kuussa on natseja ja aurinko nousee yleensä joka aamu? No, melkein.

Syksyllä ilmestyvä seuraava NfS on Ghost Games –studion (NfS Rivals) käsialaa. EA:n kehujen mukaan (nyt päähän hypesuodattimet)…

Peli tarjoaa sitä mitä fanit haluavat, ja mistä Need for Speed on tunnettu – syviä kustomointimahdollisuuksia, autenttista urbaania autokulttuuria, huikean avoimen maailman ja upean tarinankerronnan.

“Need for Speed on yksi pelimaailman ikonisimmista nimistä ja palautamme sen kaikessa loistossaan”, johtava tuottaja Marcus Nilsson Ghost Gamesilta kertoo.

”Taustalla on yli 20 vuoden historia ja vuoden julkaisutauko, mikä on mahdollistanut juuri sellaisen pelin kehittämisen mitä olemme aina halunneet tehdä. Olemme kuunnelleet fanejamme ja tarjoamme pelielämyksen, joka vapauttaa heidän mielikuvituksensa ja intohimonsa autoihin ja vauhtiin.”

EA:n oma Speedhunters –yhteisö (www.speedhunters.com) on auttanut luomaan NFS-kokemuksen, joka pohjautuu autenttiseen autokulttuuriin yhdistäen urbaanin autoskenen menneitä, nykyisiä ja tulevia trendejä. Speedhuntersin kanssa tehty tutkimus- ja pelikehitystyö tarkoittaa, että yksityiskohtien ja oikean maailman autenttisuus on pelissä aivan omaa luokkaansa. Peli tarjoaa faneille jännittävän maailman löydettäväksi ja tutkittavaksi tavalla, jonka vain Need for Speed pystyy tarjoamaan.

(/hypelasit)

 

Need for Speed julkaistaan syksyllä 2015 PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle.

Lisätietoja: http://www.needforspeed.com/

Lisää aiheesta

Need for Speed Most Wanted (PC, PS3, Xbox 360) 

Need for Speed Rivals (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) 

Need for Speed: Rivals (PS4) 

Need for Speed: The Run (PC, PS3, Wii, Xbox 360)