UUSIMMAT

No Man’s Skyn moninpelin yksityiskohdat paljastettiin: kilpa-ajoa, avaruustaisteluja ja tukikohtien rakentelua

18.05.2018 19:18 | Muropaketin toimitus

No Man’s Sky on virallisesti saamassa kauan kaivatun moninpelin.

Kerroimme taannoin, kuinka No Man’s Skyn moninpelistä huhuttiin vuodetun kansitaiteen ansiosta. Nyt Hello Gamesin perustaja Sean Murray on vahvistanut huhut ja paljastanut odotetun moninpelin yksityiskohtia.

“Tämä moninpeli tulee poikkeamaan muista, sillä se on niin erilainen. Siinä on Battlestar Galacticaa ja Star Trekiä: se on hauskaa ja intensiivistä. Voit lähteä kavereiden tai tuntemattomien kanssa tutkimaan paikkoja.

Lisäksi moninpelissä voi rakentaa tukikohtia yhdessä aina pienistä suojista monimutkaisiin siirtokuntiin. Nämä rakennukset ovat aina esillä, jotta muut voivat löytää ne ja vierailla niissä”, Murray kertoi.

Lisäksi No Man’s Skyn moninpelissä on mahdollista ajaa kilpaa muiden kanssa. Jos moinen ei maistu, on tarjolla myös valtavia avaruustaisteluja.

“No Man’s Skyn moninpeli on sellainen millaisen pelaamisesta minä ja moni muu nautimme. Siinä voi rakentaa kilparatoja vieraille planeetoille ja osallistua valtaviin avaruustaisteluihin. Moninpeli on siis todella laaja”, lausui Murray.

No Man’s Skyn moninpeli julkaistaan ilmaisena NEXT-päivityksenä samaan aikaan, kun peli ilmestyy Xbox Onelle heinäkuun 24. päivä.

Tällä hetkellä No Man’s Sky on saatavilla pc:lle ja PlayStation 4:lle.