UUSIMMAT

Nopeaa toimintaa, vuoden takainen Kick-Ass 2 –leffa sai jo nyt lisenssipelinsä

18.08.2014 13:30 | Jukka O. Kauppinen

Kick-Ass 2 –komedia petti odotukset valkokankailla jo vuosi sitten. Melko tarkalleen vuosi sitten itse asiassa. Ainakin leffan arvostelu ilmestyi Domessa yksi vuosi ja yksi päivä sitten. Sen voi muuten lukaista täältä: Arvostelu: Kick-Ass 2 on härski, mutta vain paikoin hauska supersankarikomedia.

Valkokankailla Kick-Ass 2 oli jokseenkin samaa laatua kuin leffakin. Ei niin hauska kuin edeltäjänsä, eikä myöskään likimainkaan yhtä paljoa katsojien mieleen. Silti, on se vain jännä että sille tuli nyt jo/vasta virallinen lisenssipeli.

Voisin tässä kohtaa sanoa: pelaamatta p*sk**. En silti sano, vähän epäilen vain. Tekijä, UIG Entertainment, vain ei ole oikein aina vakuuttanut laadullaan. Ja jos luvassa on ”jännittävää, toiminnantäyteistä seikkailua, jossa voit elää uudelleen hittileffan huikeimmat kohtaukset”, niin en nyt ole vieläkään ihan täysin hypettynyt. No, jos haluat elää vaarallisesti, niin 20 eurolla lähtee.

Lisätietoja: Kick-Ass 2 @ Steam

Lisää aiheesta

Arvostelu: Kick-Ass 2 on härski, mutta vain paikoin hauska supersankarikomedia.

Jeff Wadlow’n ohjaama ja käsikirjoittama Kick-Ass 2 on suora jatko-osa Matthew Vaughnin elokuvalle. Sen tarinassa Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) ja Hit-Girl (Chloë Grace Moretz) koettavat tasapainotella koulu- ja supersankarielämän välillä kehnoin lopputuloksin. Hit-Girlin pistäessä trikoot lopullisesti naulaan Kick-Ass jää haahuilemaan kaupungin kaduilla yksin, kunnes hän löytää seurakseen Justice Forever -supersankarijoukkion.