Uusimmat

Osallistu ja voita: ammattilaisen pelihiiri, upea PC-näytönohjain, Alien-blu-ray ja vaikka mitä!

26.04.2016 19:00 Jukka O. Kauppinen

Domen skaboissa on taas kaikenlaista upeaa herkkua tarjolla. Ehkä juuri sinulle! Osallistu, kun vielä ehdit:

 

Päivän kuumina skaboina:

 

Voita ammattilaisen pelihiiri – R.A.T. Pro S

Mad Catzin mukaan Pro S on suunniteltu alusta alkaen todelliseksi pelaajan hiireksi, joka on mukava, tarkka ja sopivan kokoinen. Ja tuntuu hyvältä kädessä. Vain 100 grammaa painava hiiri on varustettu kahdeksalla ohjelmoitavalla napilla, rullalla ja 5000 DPI:n tarkkuuksisella sensorilla. Tarkkuutta voi säätää lennossa hiiressä olevalla DPI-kytkimellä. Hiiren sisäiseen muistiin voi tallentaa kolme erilaista pelaamisprofiilia.

R.A.T. Pro S

 

Alien-päivän kilpailu: Voita omaksesi blu-ray-kokoelma

Tänään, 26. huhtikuuta, vietetään kansainvälistä Alien-päivää. Sen kunniaksi Dome.fi julkaisee koko päivän aikana erikoisartikkeleita vuonna 1979 päivänvalonsa nähneen avaruushirviön kunniaksi – sekä kisan, jossa voit voittaa kaikki neljä Alien-elokuvaa sisältävän blu-ray-kokoelman.

Alien

 

Ehdit osallistua myös näihin skaboihin:

 

Voita omaksesi kunnon näytönohjain – MSI GeForce GTX 960 vauhdittaa pelisi

Skabamme palkintona on näet MSI:n GeForce GTX 960 GAMING 4G -näytönohjain, joka pohjautuu NVIDIAn tehokkaaseen GeForce GTX960 -piirisarjaan. DirectX 12 -tuki takaa uusimpienkin pelien pyörimisen, täysillä detaljeilla, ja neljän gigatavun grafiikkamuistiin mahtuvat isommatkin tekstuurit.

MSI GeForce GTX 960

Voita hauska pikkurotta eli vapaasti muokattava R.A.T.1 -pelihiiri

Mad Catzin R.A.T.1 -hiiri on näet erikoinen laite, monellakin tapaa. Se on sekä hämmästyttävän pieni ja kevyt (80 grammaa!), että myös modulaarinen ja muokattava. Hiiren voi jopa purkaa lähes atomeiksi.

Mad Catzin R.A.T.1

 

Anna myös heille mahdollisuus:

Voita omaksesi Tom Hanksin Vakoojien silta -blu-ray

Voita omaksesi Type O Negativen Peter Steelen elämäkerta