Uusimmat

Pääsikö IL-2 1946 pölyttymään? Nyt kannattaisi suunnata taas Suomen nettitaivaalle vuoteen 1942

20.05.2015 23:00 Jukka O. Kauppinen

IL-2 Sturmovik: 1946 on loistava lentosimupaketti. Ja definitiivinen. Sen kovemmaksi ei vanhan polven IL-2-lentely kehitykään, ellei sitten.. Ellei suuntaa vaikkapa Virtuaalilentäjät ry:n serverille vääntämään ilmasotaa muiden samanhenkisten kanssa.

Ja nyt siihen olisi hyvä tilaisuus, sillä yhdistyksen serverille on tehty hyviä suomihenkisiä tehtäviä!

Siunattu tehtävämaakari Ismo ”Kanttori” Homanen kertoo:

VirtualPilotsien Il-2 1946-servulle on tullut kaksi uutta ja rämäkkää vuoden 1942 puolihistoriallista tehtävää. Toisessa päästään kurvaamaan Pylly-Valtterilla ja Sussulla Länsi-Kannaksella ja Itä-Kannaksen tehtävässä ovat pääosassa puolestaan kuvien Fiiut, Moranet, Illut ja Hurricanet.

Olen päivittänyt itselleni ja Lentolaivue 32:n pojille kuvissa näkyvän Suomenlahden tekstuuripakin ja laitan sen jakoon kohtapuoliin kaikille halukkaille, kunhan hemmot ensin testaavat että kaikki on kunnossa. Nyt nuo havumetsätkin näyttävät kotimaisilta kun aikani niitä Photoshopissa viilailin.

Myös pelin täysin uusi (ja vieläkin selkeämpi) suunnistuskartta on nyt lopullisessa kuosissa ja sisältyy tekstuuripakkiin.

Jotta lentäkää jannut, lentäkää!

IL-2:n pätsääminen nykykuntoon saattaa olla vähän haastavaa, jos peli on ollut tovin tauolla, joten kantsii tsekata muistin virkistykseksi ohjeet ja tarpeelliset asenneltavat täältä: Il-2 1946 pätsäysprosessi.

Ja viimeisin Suomi-tekstuuripaketti: lataa tästä.

(Nimeä uudelleen vanha MODS-kansio Illun pääkansiosta jos sellainen siellä on. Lataa sitten oheinen rar-tiedosto koneellesi, pura pakkaus se siirrä sisällä oleva uusi MODS-kansio ”Il-2 Sturmovik 1946” –pääkansioon.)

Sekä hyvä paketti tuoreita suomalaiskoneiden skinejä: lataa tästä.

(Lataa linkistä Skins-tiedostopaketti ja pura se. Siirrä tiedostot kansiopolun mallin mukaan Paint Schemes/Skins-kansiossa oleviin konekohtasiin alikansioihin.)

Lisätietoja: http://www.virtualpilots.fi/

Lisätietoja: VLent-keskusteluryhmä Facebookissa

Lisää aiheesta

IL-2 Sturmovik: 1946 (PC) 

IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad (PC)

IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad –ensikosketus – klassikon paluu sotataivaille [osa 1] 

IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad –haastattelu – simulegendan paluu