UUSIMMAT

Päivän bundlet: seikkailua, räiskintää, ränrän ja huippu-indietä

26.02.2014 21:00 | Jukka O. Kauppinen

Ja taas on hyväntekeväisyysbundlerintamilla vilinää. Päivän bundleissa Humble Indie Bundle 11, Weekly Humble sekä pari poimintaa Bundle Starsilta.

Päivän kiinnostavin ja laadukkain paketti on Humble Indie Bundle 11, joka tarjoaa oikeasti monta tosi hyvää peliä. Guacamelee! Gold Edition, Dust: An Elysian Tail, Giana Sisters: Twisted Dreams, The Swapper, Fez ja Monaco ovat oikeasti hyviä pelejä! Ja niiden kaveriksi löytyy vielä muutama muukin teos, joten kyllä tästä jo viisikin taalaa voi maksaa.

Humble Weeklyssä on puolestaan kuudella taalalla 12 seikkailua, joista tunnistamani ovat varsin hyviäkin. Kyllä näiden parissa viihtyy, jopa naureskeleekin iloisesti.

Bundle Stars puolestaan tarjoaa Fusion Bundlessa (alkaen 2,99e) räiskintää, seikkailua ja toimintaa, vähän silleen niin ja näin tasoisesti, mutta ei nyt ihan päin peetäkään mene. Neo:Retro-kokoelmassa (3,48e) sen sijaan löytyy kerta kaikkisen upea Universe Sandbox, joka olisi yksinäänkin isomman hinnan arvoinen. Ja kun sen kaverina saa myös roolipelaamista, toimintaseikkailua sun muuta, niin kelpaa. Reboot1.0 (2,62e) taasen sisältää GTR Evolution –ajopelin, joten eipä raha mene siinäkään ihan pieleen.

Lisätietoja: http://www.bundlestars.com

Lisätietoja: https://www.humblebundle.com