Panssarisodista tulee ensi vuonna vielä eeppisempiä

12.04.2016 19:00 | Jukka O. Kauppinen

Wargaming.netin World of Tanks -panssarisotaliiga huipentui viikonloppuna Na’Vi-tiimin mielettömän hienoon ja karvanterällä roikkuneeseen voittoon. Ja koska Wargaming on firma, joka ei halua istua aloillaan, niin luvassa on taas jotain astetta eeppisempää.

Ei niin, etteikö finaali ollut nytkin päteä produktio. Valtavat esiintymislavat, täysin videonäytöillä toteutetut staget ja triplasti enemmän katsomotilaa kuin edeltävänä vuonna, hyvät juontajat ja ykkösluokan striimituotanto, ei voi kuin kiittää.

Mutta ensi vuoden finaalin suunnittelu on jo aloitettu. Järjestetäänkö se tälläkin kertaa Varsovassa vai viedäänkö tuotanto johonkin uuteen paikkaan, siinä yksi avoimista kysymyksistä.

World of Tanks

Jännempi kysymys on, että lähteekö Wargaming toteuttamaan hurjaa visiotaan eSports-joukkueiden kasvattamisesta. Nythän tiimit pelaavat seitsemän pelaajan vahvuisina, mutta eSportsissa on yleisesti ottaen muotisuuntauksena panostaa pienempitiimisiin peleihin, jopa ihan vain kaksinpeleihin.

Ja sitten paikalle leveilee Wargaming ja puhuu 15 pelaajan tiimeistä. Viidentoista! Eli jos oikein hurjasti käy, niin The Grand Finals 2017 -turnauksessa soditaan oikein kunnon valtavaa panssarisotaa 30 pelaajan kesken.

Kuulostaa hurjalta ja voin vain otsaläpsiä sitä kauhistelun määrää, mitä tapahtuman logistiikkavastaavilta saadaan palautteena. Mutta samalla kunnon isojen tiimien välisessä sodassa riittäisi nyt kalustoa ja sotureita useisiin eri tehtäviin, harhautuksiin ja niin edelleen.

Odotellaan siis jännityksellä mitä mahtaakaan olla luvassa.

Tapahtuman meininkeihin voi tutustua halutessaan täältä ja täältä.

Lisätietoja: http://eu.wgleague.net

thegrandfinals2016_worldoftanks_wargaming_30_uut201604_02

World of Tanks

World of Tanks

Lisää aiheesta

World of Tanksin maailmanmestaruus ratkesi dramaattiseen mokaan

World of Tanks –olympialaiset vuonna 2015: videoreportaasi

WoT-olympialaisten päätöshuumassa – peleistä ja pelistä, huhuista ja tulevista

Muropaketin uusimmat