Uusimmat

Pelienvaihtotori kutsuu tamperelaisia torstaina

04.11.2013 18:00 Jukka O. Kauppinen

Jo muutaman kerran erinomaisella menestyksellä järjestetty pelienvaihtotori järjestetään Tampereen yliopistolla taas torstaina 7.11.2013.

Tapahtumajärjestäjien ilmoituksen mukaan:

Kaipaatko uutta pelattavaa? Lojuuko nurkissasi läpipelattuja tietokonepelejä tai pölyttymään jääneitä lautapelejä? Tampereen yliopiston pelaajayhteisö UTAPLAY järjestää jälleen pelienvaihtotorin! Tuo vanhat pelisi vaihtotorille ja vie mukanasi jotain uutta! Vaihtaminen on yksinkertaista: jokaista tuotua peliä vastaan saat valita pöydästä yhden pelin itsellesi.

Tietokonepeli, konsolipeli, lautapeli, pöytäroolipeli, korttipeli, seurapeli; peli kuin peli – jos sen omistajuuden voi fyysisesti siirtää, niin tuo se! Piraattikopioita, toimimattomia tai erityisen huonossa kunnossa olevia pelejä emme kuitenkaan ota vastaan.

Voit myös jättää pelisi pöytään lahjoituksena. Kaikki tuodut pelit jäävät pöytään muiden kävijöiden vaihdettaviksi, ja tapahtumasta ylijääneet pelit arkistoidaan osaksi Tampereen yliopiston pelaajien pelikirjastoa.

Pelienvaihtotori noudattaa pelien ikärajoja, joten varustaudu henkilötodistuksella.

Pelitori löytyy Tampereen yliopiston (Kalevantie 4) Pinni B-rakennuksen aulasta. Torstai, 7.11., kello 10-19.

Lisää aiheesta

Uudet ja vanhat pelit kiersivät pelienvaihtotorilla  

Tampereen yliopistolla toimiva UTAPLAY-pelaajayhteisö järjesti vuotuisen pohjoismaisen pelipäivän kaveriksi vähän erilaista ohjelmaa. Yliopiston aulaan näet pystytettiin pelitori, jonne pelaajat saivat tuoda pelejään vaihtoon tai lahjoittaa ne pelitutkijoiden käyttöön. Vilinää riitti ja pelit kiersivät ahkerasti!

Muropaketin uusimmat