Perjantaikevennys: peleistä tutusta bikinimallista tuli vapaaottelija

26.08.2011 20:30 | Tero Lehtiniemi

Yuzuki Aikawa kertoo tuskin nimenä kenellekään juuri mitään. Neitokainen oli kuitenkin aikanaan yksi Japanin tunnetuimmista bikinimalleista, ja esitteli kroppaansa muun muassa ensimmäisessä Yakuza-pelissä. Malli-, peli- ja musiikkibisnes kuitenkin osoittautui neitokaiselle ilmeisesti liian tylsäksi, ja tämä päätti siirtyä kohti uusia haasteita – vapaapainiin.

Kyseessä oli ilmeisesti ennakoiva siirtoi, sillä Japanissa pin-up-mallien uran kulta-aika on yleensä surullisen lyhyt, nuoria yrittäjiä kun on tyrkyllä jatkuvasti. Uranvaihdos ei sinänsä ollut niin yllättävä kuin voisi kuvitella: Aikawa ei ulkonäöstään huolimatta ollut mikään hento likka aiemminkaan. Lähes kymmenen vuoden taekwondo-harrastuksen päälle tämä alkoi treenaamaan salilla kerätäkseen lihasmassaa, ja pian edessä oli ensimmäinen matsi.

Ottelijana oli pitkän linjan veteraani Nanae Takahashi, ja turpasaunahan siitä tuli. Alla olevista kuvista näkyy, kuinka aiemmin intoa säteillyt Aikawa palasi ottelusta turvonneella silmällä, ruhjeilla ja muulla mukavalla komistettuna. Tämä ei kuitenkaan luovuttanut, vaan luvassa oli pian lisää matseja ja alkoi niitä voittojakin ropista tilille. Pelialaa Aikawa ei uudesta aluevaltauksestaan huolimatta ole hylännyt täysin, vaan esiintyi taannoin mm. PlayStation 3 -mainoksessa.

Lähde: Kotaku

Lue myös

Far Cry 3 -haastattelu: onnistuuko paluu ykkösosan tunnelmiin?

Formula 2011 -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Hallelujah! Legend of Grimrock on Dungeon Masterin paluu!

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad -ennakko (PC)