UUSIMMAT

PETA veti itkupotkuraivarit Super Mariosta

15.11.2011 10:00 | Miikka Lehtonen

Jos halutaan lähteä puhumaan tekopyhistä ja tragikoomisista tahoista, ei tarvitse paljon PETAa kauemmas katsoa. Vähän väliä porukka tuntee vajonneensa liikaa varjoihin ja muistuttaa olemassaolostaan jollain suoranaisen idioottimaisella tempauksella. Tällä teemalla: Super Mario itkettää PETAa.

Kaikki Super Mario Bros. 3:n pelanneet muistavat varmasti tanooki-puvun. Sen keräämällä Mario pystyi häntäänsä heiluttelemalla murtamaan kiviä sivusta päin sekä myös leijailemaan pitkiä matkoja. Hauskaa ja söpöä! Ei olekaan ihme, että tanooki-puku on jäänyt elämään legendana, jonka mukanaoloa on toivottu jokaisen uuden Mario-pelin kohdalla. Ja Super Mario 3D Landin myötä vihdoin tärppäsi, sillä Mario voi taas muuttua japanilaiseksi pesukarhuksi. Ja sekös PETAn idiootteja harmitti.

Katsokaas kun Super Mario antaa kuulemma näin käytöksellään sen viestin, että eläinten nylkeminen ja niiden turkkien käyttäminen vaatteina on OK ja kannustettavaa! Ei, en keksinyt tätä itse tai kuullut sitä joltain aivonsa tinnerillä vesittäneeltä densolta, vaan kyseessä on näiden tekopyhien riemuidioottien uusin väläys sillä vanhalla tutulla ”kanatarhat ovat sama asia kuin saksalaisten keskitysleirit” -linjalla.

Arvostan toki sitä, että asiasta kirjoittamalla pelaan tavallaan PETAn pussiin, koska huomiotahan nämäkin vesipäät tempuillaan haluavat ja näin myös saavat. Mutta joskus sitä pahaa oloa pitää hieman purkaa, ettei tule aivoverenvuotoa. Sydämeni pohjasta, siis: PETA, haistakaa itse.

Lähde: Kotaku

Lue myös

Battlefield-huijareille koitti bännipäivä

Child of Eden (PS3)

Recon3D on PC:lle, PS3:lle ja Xboxille sopiva ääniratkaisu

Skyrimin nakumodia ei tarvinnut kauaa odotella