Uusimmat

Peter Jackson ja Microsoft yhteistyöhön

27.09.2006 21:17 Miikka Lehtonen

Peter Jackson kehittää uudenlaista viihdettäMicrosoftin ja Peter Jacksonin yhteistyö saa jatkoa. Halo-elokuvan tuottajaksi kiinnitetty Jackson ja Peter Moore uutisoivat tekevänsä yhteistyötä tuodakseen kuluttajille jotain uudenlaista interaktiivisen viihteen saralla.

Uutispaukut Barcelonassa sen kuin jatkuvat. Microsoft uutisoi, että Peter Jackson ja hänen Wingnut Studios -yhtiönsä tulevat jatkossa tekemään yhteistyötä tarjotakseen yleisölle uudenlaisia, interaktiivisia kokemuksia. Jacksonin mukaan kyse ei ole peleistä, sillä hän ei omien sanojensa mukaan ole pelikehittäjä. Kyse ei tule myöskään olemaan elokuvista, vaan uudesta tavasta kokea viihdettä, joka tulee seisomaan pelien, kirjojen ja elokuvien rinnalla. Kovaa ja hype-henkistä puhetta.

Konkreettisempaa tietoa edustavat Jacksonin kumppaneineen perustaman Wingnut Studios -pelitiimin lanseeraaminen, sekä uutinen siitä, että porukan ensimmäinen projekti sijoittuu Halo-universumiin. Jatkossa kuulemma on luvassa myös aivan uudenlaisia Halo-pelejä yhteistyössä Bungien ja Jacksonin välillä, sekä uusia peliuniversumeita.

Odotamme innolla.