Uusimmat

Pitihän tämäkin testata: Kun GTA V:n ratikan tielle lastaa tarpeeksi ihmisiä, tapahtuu kummia

17.10.2016 21:30 Tuukka Hämäläinen

grandtheftauto-grandtheftaut-001

Grannd Theft Auto V:n salaisuuksia selvitetään yhä, vaikka pelin ilmestymisestä on kulunut jo yli kolme vuotta. Tällä kertaa selviää, kuinka monta kansalaista vaaditaan pysäyttämään Los Santosin raitiovaunu.

Grand Theft Auto V ilmestyi männäsukupolven konsoleille jo vuonna 2013, joten luulisi, että sen kaikki salaisuudet olisi jo selvitetty ja pelaajat olisivat kokeilleet jo kaikkea. Näin ei kuitenkaan ole.

Eurogamer kertoo YouTube-käyttäjä RZED:n selvittäneen juuri, voiko Los Santosia kiertävän raitiovaunun pysäyttää lastaamalla tarpeeksi ihmisiä sen raiteille – ja kuinka monta viatonta uhria tämä järjetön kokeilu vaatii.

Lopputulos selviää alla olevalla videolla. Kärsimättömät voivat kelata videon suoraan kolmen minuutin kohdalle.

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat