PlatinumGames työstää uutta Switch-yksinoikeuspeliä – tältä näyttää futuristista toimintaa tarjoileva Astral Chain

14.02.2019 12:10 | Muropaketin toimitus

Nintendon ja PlatinumGamesin välinen yhteistyö tiivistyy entisestään. Työn alla olevan Bayonetta 3:n lisäksi studio pakertaa jo toisenkin Switch-projektin kimpussa.

Nintendo Switchin pelivalikoima kasvaa scifi-toimintaa pursuavalla Astral Chainilla, joka paljastui viime yön Nintendo Direct -lähetyksessä. Bayonetta- ja Resident Evil 2 -ohjaaja Hideki Kamiyan ja PlatinumGamesin kehittämän pelin ohjauksesta vastaa NieR: Automata -suunnittelija Takahisa Taura. Hahmosuunnittelua on vuorostaan vetämässä muun muassa Wing-Man- ja Video Girl Ai -sarjoistaan tuttu mangaka Masakuzu Katsura.

Astral Chainin on kerrottu sijoittuvan monikulttuuriseen Ark-kaupunkiin, jossa poliisin muodostamat Neuron-erikoisjoukot taistelevat toisesta ulottuvuudesta saapuneita olentoja vastaan. Peli on pelattavissa kahdella vapaavalintaisesta hahmosta, joista kullakin on kerrottavana oma tarinansa. Julkistuksen ohessa myös Bayonetta 3:n kehityksen kerrottiin senkin olevan yhä hyvässä käynnissä, joskaan sen tarkempia yksityiskohtia pelistä ei tällä erää lähdetty hiiskumaan.

Astral Chain julkaistaan 30. elokuuta yksinoikeudella Nintendo Switchille.

Muropaketin uusimmat