UUSIMMAT

PlayStation 2:n vuosien takainen salaisuus yllättää monet pelaajat – taas kerran

24.05.2022 14:36 Muropaketin toimitus

PlayStation 2:n käynnistysruutu yllättää pelaajia vuodesta toiseen.

GamesRadar kertoi viime viikon puolella, että PlayStation 2 -hittikonsolia koskeva twiitti lähti hiljattain kiertämään viraalina. Monet pelaajat nimittäin yllättyivät, kun twitteristi KirbyCheatFurby kertoi kiehtovan PS2-faktan historiasta.

Kuten alla olevasta twiitistä käy ilmi, kertoi KirbyCheatFurby, kuinka PS2:n käynnistysruudun tornit kertovat muistikortilla olevien tallennusten määrän ja koon. Lähes 21 000 uudelleentwiittausta kertovat, että tämä tuli yllätyksenä aika monelle pelaajalle, vaikka mikään varsinainen salaisuus se ei ole ollut enää vuosiin.

Kuten GamesRadar kertoo, samainen fakta kerrottiin muun muassa Did You Know Gaming? -kanavan videolla jo vuonna 2014. Mainion videon PS2-faktoista voit katsoa alta.

PlayStation 2 on jäänyt historiaan kaikkien aikojen myydyimpänä pelikonsolina. Sonyn hittikonsolia myytiin yli 155 miljoonaa kappaletta. Monille pelaajille juuri PS2 onkin se ensimmäinen ja kaikkein nostalgisin pelialusta, mikä varmasti selittää myös innostuksen, jolla tämä uudelleen paljastunut salaisuus on otettu vastaan.