Uusimmat

PlayStation 4 kurmuuttaa Xbox Onea sosiaalisessa mediassa

01.12.2013 16:00 Juho Anttila

Kilpailu seuraavan konsolisukupolven herruudesta on vihdoin pyörähtänyt kunnolla käyntiin, paitsi toki Suomessa, jossa Xbox One -konsolia saadaan odottaa vielä hyvän aikaa. Todellinen voittaja selviää vasta tulevien vuosien aikana, mutta ainakin sosiaalisessa mediassa PlayStation 4 näyttää ottaneen jo niskalenkin kilpailijastaan.

Synthesio on analysoinut sosiaalisessa mediassa käytävää konsolikeskustelua marraskuun alusta lähtien. Tulokset osoittavat, että PlayStation 4 kerää ympärilleen huomattavasti Xbox Onea enemmän positiivista tohinaa. Myös keskustelun määrä on suurempi, sillä PlayStation 4:stakommentoidaan somessa 40% Xbox Onea enemmän.

PlayStation 4 -konsolin ympärillä käytävä keskustelu on noin kolme kertaa positiivisempaa kuin Xbox One -kommentointi. Xbox One -käyttäjät ovat olleet positiivisesti yllättyneitä uudesta Kinectistä, kun taas PlayStation 4:n omistajat ovat kehuneet konsolin graafista suorituskykyä. Toisaalta PS4:n erikseen ostettava kamera on herättänyt paljon keskustelua puhumattakaan Xbox One -konsolin teknisistä ongelmista.

Viihteellistä huttua vai tiukkaa dataa uusien konsolien menestyksestä? Jokainen voi vetää tästä epäilemättä omat johtopäätöksensä. Joka tapauksessa selvää on se, että sota on vasta aluillaan. Itse uskallan arvella, että molempien konsolien kohdalla joudutaan odottamaan vielä pitkään, ennen kuin laitteiden todellinen potentiaali pääsee puhkeamaan kukkaansa.

Lähde: The Telegraph

Lisää aiheesta

PlayStation 4 julkaistiin – palvelimet natisivat liitoksissaan

Kärpäsistä härkäsiä, osa 2: Xbox Onen ärsyttävimmät ongelmat

Kärpäsistä härkäsiä: PlayStation 4:n ärsyttävimmät ongelmat

Muropaketin uusimmat