Poets of the Fall filmasi Alan Wake –musavideon

10.06.2010 13:30 | Antti Mutta

Juhlikaamme! Suomalainen menestystarina kulkee mediassa trendikkäästi vaakasuoraan, kun pelin taustamusiikissa kuultava Poets of the Fallin mahtipontinen pop rock -biisi War saa musiikkivideonsa. Eilen ensi-iltansa saanut äänen ja kuvan kaunis yhdistelmä jatkaa Poets of the Fallin ja Remedyn jo pidempään jatkunutta yhteistyötä.

Pätkä on täysin näytelty, samaan tapaan kuin aiemmin ilmestyneet Alan Wake -lyhytelokuvat. Ilmeisen mittavalla budjetilla työstetty video taustoittaa pelin tapahtumia karkeasti, joten jos Alan Wake on vielä pelaamatta, ei tarvitse pelätä suurempia spoilereita.

Poets of the Fall esittää Alan Waken soundtrackillä War-kappaleen lisäksi biisit Children of the Elder God ja The Poet and the Muse, tosin salanimellä Old Gods of Asgard. Bändin ja pelitalon lämmin suhde johtuu alun perin yhtyeen kosketinsoittaja Markus Kaarlosen ja Remedyn käsikirjoittajan kaverisuhteesta, paljastaa Wikipedia.

War-videon voi tsekata YouTuben välityksellä täältä:

Alan Wake (Xbox 360) -arvostelu

Lue myös

E3dome – vuoden 2009 tapahtumien kertausta: Microsoft

Videopelaajilla huippureaktiot mutta rapakunto

Jurassic Park palaa ruuduille seikkailupelinä

Keskustelu

Missään Wikipediassa ei kyllä sanota Kaarlosen ja Sami Järven aloittaneen Remedyn ja POTF:n yhteistyötä. Siltä kantilta siis harhaanjohtava uutinen.
Saaresto on lukuisissa bändin haastatteluissa, että yhteistyö alkoi Järven (joka oli Max Paynen aikaan myös ainoa käsikirjoittaja) pyytäessä häneltä biisiä Max Paynen 2:seen.
Saaresto itse oli tosin mukana jo ykkösosassa ääninäyttelijänä, Vladimir Lemin hahmona ja Captain Baseball Bat Boy -sarjakuvien tekijänä. En todellakaan väitä, että Kaarlonen ja Järvi eivät voisi hekin olla vanhoja kaveruksia. Wikipedia ei sano siitä kuitenkaan halaistua sanaa.

Biisistä puuttuu se viimeinen silaus. Kyllä tuota mielestäni ihan mielellään kuuntelee mutta se kliimaksi jää saavuttamatta.

Alan Wakestahan oli muistaakseni tulossa elokuvakin? Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä tuo suomalainen näyttelijä, joka lainasi naamansa Alan Wakelle ja joka tuossa musavideossakin toikkaroi, myös itse elokuvassa. Epäilen kyllä että näin käy, mutta toivo sopii kuitenkin.

Musiikki ei nyt ihan täysillä iske vieläkään, mutta video on kyllä hieno

Eihän tässä videossa ole päätä saatika paljon puhuttua häntää…

Viaton rusakko tapettu tätäkin varten :( Ihan ok video.

Muropaketin uusimmat