UUSIMMAT

Pokémon Sun ja Moon -pelit myyneet jo 10 miljoonaa kappaletta

21.11.2016 15:07 | Tuukka Hämäläinen

pokemon-pokemonsunmoon-002

Nintendo 3DS:n uunituoreet Pokémon-pelit ovat jo rikkoneet myyntiennätyksiä. Suomessa keskiviikkona ilmestyvät pelit ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli 10 miljoonaa kappaletta.

Pokémon Sun ja Pokémon Moon ilmestyvät Euroopassa vasta ylihuomenna keskiviikkona, 23. marraskuuta, mutta pelien kerrotaan jo rikkoneen myyntiennätyksiä. Game Informerin mukaan pelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 10 miljoonaa kappaletta.

Uutinen jättää epäselväksi, ovatko tuoreet Pokémon-pelit rikkoneet konsolinsa vai pelisarjansa myyntiennätyksen. Game Informerin mukaan myynti on kuitenkin ollut jo nyt moninkertainen verrattuna vuoden 2013 Pokémon X ja Pokémon Y -peleihin. Suhteessa edeltäjiinsä viime viikolla ilmestyneet pelit ovat käyneet kaupaksi 150% paremmin.

Julkaistut myyntiluvut kertovat tietysti vain sen, kuinka paljon peliä on ostettu jälleenmyyjille, eikä kyse ole vielä suoraan kuluttajille päätyneistä peleistä. Jälleenmyyjien lukujen voi kuitenkin uskoa kertovan jotakin pelien oletetusta kysynnästä.

Alta näet uusien Pokémon-pelien trailerin.

Pokemon
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat