Rakastitko ysärillä PC:n tasoloikkia? Hyvä, sillä nyt mennään Keenin ja Jackrabbitin jalanjäljillä!

11.09.2016 14:00 | Jukka O. Kauppinen

Tanskalainen Interceptor Entertainment -pelitalo rakastaa retroa. Ehkäpä siksi firma on työstänyt muun muassa Duke Nukemien ja Rise of the Triadin uusioversioita. Studion uusin teos jatkaa retrolla linjalla, mutta uusin asein.

Rad Rogers on näet nykykoneille tehty täysin uusi peli, joka ammentaa valtavan paljon 1990-luvun PC-tasoloikkapeleistä.

Ja siis tarkemmin sanoen niistä uudemmista, paremmista tasoloikista, siltä ajalta kun PC:stä oli hiljalleen muodostumassa ihan oikea, varteenotettava pelikone.

Rad Rogers

Tuon ajan rakastettuja klassikoita ovat muun muassa Commander Keen, Conker, Ruff’n’Tumble ja Jazz Jackrabbit, joten jos ne sanovat yhtikäs mitään, just sitä on luvassa. Jos eivät, niin:

”Haluamme luoda uusiksi lapsuutemme suosikkigenren, toiminnantäyteisen sivuttain vierivän tasoloikan, jota tähdittää kaksi sankaria.”

”Mielestämme tämä genre on herätettävä takaisin henkiin, kunnon nykyaikaisella pelimoottorilla.”

No mikäs jottei, eli moikkelis vain Rad Rogers ja Dusty.

Rad kerää parhaillaan Kickstarter-rahaa ja jos 50 000 taalan vaatimaton tavoite täyttyy, niin luvassa on alkuun PC- ja PS4-versiot. Lisätavoitteiden myötä peli saadaan myös Macille, Linuxille ja Xbox Onelle.

Halvin riskisijoitusennakkotilausostos maksaa 8 digiversiona taalaa. Kunnon massimiehet voivat viskata pottiin myös 5000 ja 10 000 taalan panokset.

Lisätietoja: Rad Rodgers – The return of the 90’s era Apogee platformer!

Rad Rogers Rad Rogers

Interceptor Software
Kaikki jutut aiheesta