Uusimmat

Resident Evil 2 -remake vie odotettua vähemmän levytilaa

04.12.2018 14:49 Muropaketin toimitus

Pian ilmestyvä ja kiivaasti odotettu Resident Evil 2 tarvitsee huomattavasti vähemmän tilaa kiintolevyltä, kuin esimerkiksi Call of Duty: Black Ops 4 tai Red Dead Redemption 2.

Joulun alla julkaistaan usein iso läjä pukinkonttiin suunnattuja pelejä, mutta tammikuussakin on herkkua tarjolla: silloin ilmestyy tähän päivään päivitetty Resident Evil 2. Peli tarvitsee yllättävän vähän kiintolevytilaa, sillä se vaatii ainoastaan reilut 21 GB toimiakseen. Asia on käynyt ilmi Microsoft Storen sivuilta, joissa kerrotaan pelin Xbox One -version vaatimukset, huomioi Comicbook.com.

Ei ole selvää miten paljon pelin PlayStation 4:n ja PC:n versiot valtaavat tilaa, mutta ainakin Resident Evil 2:n Xbox One -version odotettua pienempi kokoluokka sopinee monelle pelaajalle. Yleensä Resident Evil 2 -remaken tason graafinen ilme vaatii vähintään 30 GB kiintolevyltä. Esimerkiksi Call of Duty: Black Ops 4 ja Red Dead Redemption 2 vievät yhteensä lähes 200 GB, ja ne vaikuttavat olevan visuaalisesti samalla tasolla Resident Evil 2:n kanssa.

Lisäksi tuleva Resident Evil tulee olemaan paranneltu Xbox One X -peli, eli sitä pystyy pelaamaan ainakin 4K-tuella.

Resident Evil 2 ilmestyy tammikuun 29. Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle.