Resident Evil 7:n VR-moodi tulee yksinoikeudella PS4:lle, mutta ehkä vain vuodeksi

04.10.2016 10:30 | Tuukka Hämäläinen

 

residentevil-residentevil7biohazard-002
Zombie-kauhu siirtyy virtuaalitodellisuuteen, sillä tammikuussa ilmestyvä Resident Evil 7 tulee tukemaan PlayStation VR -laseja. VR-ominaisuuksien yksinoikeus PlayStationilla voi kuitenkin jäädä vain vuoden mittaiseksi.

Tammikuun lopulla ilmestyvä Resident Evil 7: Biohazard julkaistaan samalla kertaa Xbox Onelle, PC:lle ja PlayStation 4:lle, mutta vain jälkimmäisen on ilmoitettu tukevan VR-laseja. VR-ominaisuus on siis tiettävästi Sonyn konsolin yksinoikeus, mutta juuri vuotaneen tiedon mukaan yksinoikeussopimus saattaa olla vain vuoden mittainen.

Destructoid raportoi Resident Evilin VR-moodin tuoreesta promokuvasta, jonka alakulmasta bongattu teksti paljastaa yksinoikeussopimuksen keston. Kuvan alakulmassa lukee, että yksinoikeus PlayStation VR:n kanssa kestää vain 12 kuukautta.

Kuva katosi hyvin nopeasti Resident Evilin viralliselta sivustolta, mutta Reddit-käyttäjät ehtivät napata sen talteen ennen katoamista. Näyttää siis siltä, että VR-moodi voi hyvinkin saapua myös muille laitteille vuoden jälkeen. Mitään virallista asiasta ei kuitenkaan ole tiedotettu.

Resident Evil 7 Biohazard
Kaikki jutut aiheesta